Experiențe împreună.
You are here:

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de la FCSB îl calmează pe Gigi Becali: "Nu cred în ofertele pentru Man şi Coman. Dacă unul era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite" EXCLUSIV

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de la FCSB îl calmează pe Gigi Becali: "Nu cred în ofertele pentru Man şi Coman. Dacă unul era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite" EXCLUSIV

Liga 1

Comentarii

Fostul fundaş al FCSB, Geraldo Alves, nu crede că sumele vehiculate în privinţa transferurilor lui Florinel Coman şi Dennis Man sunt reale. Porughezul crede că altfel ar fi fost situaţia, dacă cei doi ar fi fost în lotul lui CFR Cluj în acest sezon.

"În momentul ăsta, greu. Steaua trebuie să joace în competiţii europene, iar echipa naţională trebuie să joace bine. Pentru a vedea jucătorii jucând împotriva unor jucători de nivel diferit. Dacă Steaua joacă doar pe plan naţional, e mult mai greu. În campionatul acesta nu se vede cu adevărat valoarea jucătorilor. 

Nu, nu cred în astea (n.r. - ofertele pe sume de zeci de milioane de euro pentru Man şi Coman). Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite. Vedeam cu adevărat valoarea lor", a declarat fostul fundaş care a cucerit Cupa României cu FCSB în 2011. 

Man e unul dintre tinerii care au "explodat" la FCSB în ultimele două sezoane şi marile cluburi au monitorizat atent situţia sa. Dorit de trupe din Italia, precum Fiorentina sau Atalanta, dar şi de olandezii de la Feyenoord, Man poate spera în continuare că prinde transferul carierei.

Florinel Coman a fost pe lista celor de la Orlando City, SUA, dar şi pe cea a italienilor de la AS Roma, conform presei din "Cizmă". "Mbappe" e golgheterul Ligii 1 la cel mai bun sezon al carierei: a marcat 14 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 35 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

Gigi Becali visează la transferuri pe sume record

"Sigur nu-l dau nici cu 10 pe Coman, ce rost mai are să negociez dacă dau mai puţin? Vreau 15, nu vreau 10.  A fost 10 milioane când era pandemia. Cine îl lua, era deştept. Acum este 15 milioane de euro.

(n.r. - Cine pleacă dintre Florinel Coman şi Florin Tănase?) Dintre Coman şi Tănase, Coman e mai în vogă, dar prima dată o să plece Man pe mulţi bani de tot. Să văd, o să cer 30 de milioane de euro. La ora asta nu ştiu, dar la ora asta o să cer 30 milioane. Nu am vrut să negociez nimic, nu-l vând acum, că nu e perioadă de transferuri. Eu cred că pe Man pot să iau 30 de milioane", a declarat finanţatorul FCSB pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare