Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai mai vechi fotbalişti de la CFR Cluj se gândeşte la transfer: "Îmi doresc să merg afară". A primit marea veste din partea lui Dan Petrescu

Unul dintre cei mai mai vechi fotbalişti de la CFR Cluj se gândeşte la transfer: "Îmi doresc să merg afară". A primit marea veste din partea lui Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

Alexandru Păun este unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la CFR Cluj şi, la 24 de ani, aşteaptă oferta din străinătate, care l-ar aduce la următorul nivel.

Până la acel moment, Păun se bucură din plin de cariera sa la CFR Cluj. A câştigat două titluri de campion şi va juca împotriva lui Sevilla în 16-imile Europa League: "Îmi doresc să fiu sănătos, să meargă treaba la CFR. pentru că. dacă te gândeşti să îţi faci treaba şi să joci constant, cu siguranţă vor veni şi ofertele de afară şi eu îmi doresc la un moment dat să merg afară. Deocamdată mă gândesc să îmi fac treaba cât mai bine aici la CFR şi să câştigăm al treilea titlu", a declarat Păun pentru Telekom Sport. 

Dan Petrescu l-a desemnat căpitan pe Păun la CFR în cantonamentul echipei: "Excepţional. Nu contează, chiar şi la antrenament dacă pune doi căpitani, şi atunci mă simt bine. Pentru mine, e o onoare şi o responsabilitate în plus pentru că trebuie să îmi ajut echipa, să demonstrez că merit banderola aceea şi cred că după 12 ani a venit şi rândul meu să port banderola, chiar dacă într-un meci amical", a mai spus mijlocaşul campioanei României. 

  • 21 de goluri şi 20 de pase decisive a reuşit Păun la CFR Cluj, în 182 de meciuri. 
 

Afla mai multe despre: alexandru pauncfr clujalexandru paun transfer 

viewscnt
Articole similare