Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai mari dinamovişti: "E dureros ce se întâmplă la Dinamo. Apreciez gestul suporterilor!"

Unul dintre cei mai mari dinamovişti: "E dureros ce se întâmplă la Dinamo. Apreciez gestul suporterilor!"

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare jucător al lui Dinamo, Florentin Petre, a vorbit cu Telekom Sport despre situaţia actuală a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

A crescut la Dinamo, club pentru care a jucat vreme de 12 ani până când a plecat la CSKA Sofia. Florentin Petre este un dinamovist pur sânge şi suferă în continuare pentru formaţia sa de suflet.

O situaţie care îi lasă un gust amar lui Florentin, unul dintre cei mai importanţi jucători crescuţi de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fostul mijlocaş al "câinilor" salută în schimb implicarea suporterilor echipei sale de suflet: "Este o situaţie dureroasă din punctul meu de vedere. Apreciez foarte mult gestul suporterilor şi unitatea lor de grup. Dar cu toate lucrurile astea nu cred că vor face lucrurile să meargă" a mărturisit Petre, pentru Telekom Sport.

Despre Ionuţ Negoiţă, Florentino Petre spune că un club ca Dinamo nu poate fi ţinut cu bani puţini. Fosta aripă din Ştefan cel Mare crede că altfel ar fi stat lucrurile dacă Negoiţă nu ar fi fost singur la Dinamo: "Îmi pare rău de domnul Negoiţă pentru că, mai ales la început, a venit cu entuziasm şi cu o poftă de rezultate. Dar uite că singur nu poţi să faci faţă. Un club ca Dinamo trebuie să îl ţii cu bani. Nu ai bani, nu rezistă. Aşa că te lipeşti, trăieşti doar din nume, din istoria care au făcut-o alţii. Nu poţi fi o echipă de top. Dinamo nu are cum să fie o echipă de pluton. Nu poţi să joci doar cu numele. Dinamo a avut şi un pic noroc pentru că s-a întrerupt campionatul pentru că nu ştiu cum duceau acest campionat până la final" a mai spus Florentin Petre, pentru Telekom Sport.

  • 3 titluri de campion a cucerit Petre cu Dinamo
  • 5 Cupe ale României a reuşit să câştige cu formaţia sa de suflet
  • Aproape 300 de meciuri are Florentin pentru Dinamo

Afla mai multe despre: florentin petre 

viewscnt
Articole similare