Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români, pe lista de cumpărături a U Craiova! Oltenii confirmă interesul: ”Îl ştim de mult, l-am mai urmărit”

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români, pe lista de cumpărături a U Craiova! Oltenii confirmă interesul: ”Îl ştim de mult, l-am mai urmărit”
Comentarii

Universitatea Craiova are nevoie disperată de întăriri în iarnă şi a trecut pe listă unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.

Universitatea Craiova nu are parte de sezonul pe care l-ar fi dorit. Deşi şi-au propus să se bată la titlu, oltenii nu au fost nici măcar pe aproape de primul loc pe tot parcursul stagiunii.

Mai mult, în urma unei serii de şapte meciuri fără victorie în Liga 1, din candidaţi la podium jucătorii lui Reghecampf au ajuns candidaţi la play-off.

Echipa tremură să prindă un loc printre primele şase şi s-a speculat că tehnicianul ar putea fi schimbat cu Mirel Rădoi, însă Sorin Cârţu a dezvăluit că Universitatea va continua cu Reghecampf.

Dacă nu se fac schimbări la nivelul băncii tehnice, shimbări de la lot vor urma, iar oltenii au mai mulţi jucători pe listă.

Deşi făcuse în urma cu nici un an o înţelegere cu Becali să nu oferteze aceiaşi fortbalilşti, Mihai Rotaru plănuieşte să ”fure” una dintre ţintele FCSB-ului.

Craiova este interesată de David Miculescu, tânărul star al UTA-ei, a confirmat chiar Sorin Cârţu.

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români, pe lista de cumpărături a U Craiova

Preşedintele formaţiei din Bănie a dezvăluit că internaţionalul român de tineret mai fusese urmărit de olteni, însă nu îi dăduse pe spate până în actuala stagiune.

Pe lângă el, Craiova ar mai fi intersată de câţiva tineri fotbalişti români, însă Cârţu nu a mai oferit niciun nume.

”(n.r există interes pentru Miculescu?) Este un jucător interesant, un jucător bun pe ultimul an, în special în ultimul an, acum, a făcut multe progrese.

Pentru că noi îl ştim de mult şi a fost sub observaţia noastră si înainte, dar avea o... nu a avut parcursul ăsta, cum l-a avut atât de bun în anul ăsta.

Orice jucător tânăr român este interesant şi normal că te interesează, nu numai el, şi alţii care sunt interesanţi din ăştia români.

Şi tineri, şi de perspectivă, valoroşi, buni, aşa că nu poţi să spui că nu te-ar interesa sau nu ţi-ar conveni, nu ţi-ar plăcea.

Acum depinde mult, ţi-am spus şi ce înseamnă interesul antrenorului, filosofia lui”, a declarat Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare