Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria lui Juventus a vorbit despre transferul lui Ronaldo la United! ”Se gândeşte foarte mult la el însuşi!”

Unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria lui Juventus a vorbit despre transferul lui Ronaldo la United! ”Se gândeşte foarte mult la el însuşi!”
Comentarii

Cristiano Ronaldo a decis în această vară să se întoarcă la Manchester United, club cu care a scris istorie în trecut.

Lusitanul s-a întors în Premier League după 12 ani, timp în care a jucat pentru Real Madrid şi Juventus. Fostul lui coleg şi legenda lui Juventus, Gianluigi Buffon, consideră ca portughezul nu a luat o decizie greşită când a hotărât să revină la United. 

Mai mult decât atât, italianul susţine că Ronaldo să gândeşte foarte mult la cariera lui şi a luat în calcul toate opţiunile pe care le-a avut înainte de a semna cu noua echipă. 

”Se gândeşte foarte mult la el însuşi!”

”Nu cred că suporterii ar trebui să fie surprinşi. Cristiano are reputaţia unui om foarte profesionist care se gândeşte foarte mult la el însuşi, iar acest lucru nu este deloc greşit. În aceşti ani, el a contribuit cu nişte evoluţii magistrale şi a înscris multe goluri. Nu văd nimic anormal în decizia sa de a pleca. S-a gândit mult la acest lucru”, a declarat Gianluigi Buffon, citat de Football Italia.

Cristiano Ronaldo a primit certificatul Guinness World Records pentru cel mai bun marcator din istorie la echipele naţionale

Portughezul Cristiano Ronaldo, care a devenit miercuri cel mai bun marcator din istorie la echipele naţionale, cu un total de 111 goluri, a primit certificatul Guinness World Records, el postând un mesaj în social media însoţit de o fotografie.

“Mulţumesc Guinness World Records. Este întotdeauna plăcut să fiu recunoscut ca un doborâtor de recorduri. Să încercăm în continuare să obţinem performanţe şi mai mari”, a scris Ronaldo pe Instagram

Cristiano Ronaldo a înscris ambele goluri ale portughezilor la meciul cu Irlanda, scor 2-1, contâând pentru grupa A a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. El a ajuns la totalul de 111 goluri marcate pentru naţionala ţării sale în perioada 2003 – 2021.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo -juventus-manchester united-manchester united 

viewscnt
Articole similare