Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Barcelonei are ofertă să plece de pe Camp Nou! Inter vrea să-l transfere

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Barcelonei are ofertă să plece de pe Camp Nou! Inter vrea să-l transfere

FC Barcelona

Comentarii

Jordi Alba (32 de ani), unul dintre veteranii şi cei mai vechi fotbalişti din lotul Barcelonei, are ofertă să plece de pe Camp Nou.

Barcelona caută să elibereze lotul de jucătorii cu salarii mari, iar Jordi Alba este unul dintre fotbaliştii cu cele mai mari remuneraţii anuale din lot. Fundaşul spaniol, sosit în Catalonia de la Valencia în 2012, e unul dintre cei mai vechi jucători de pe Camp Nou, dar ar putea-o părăsi pe Barcelona în vară.

Concret, potrivit Mundo Deportivo, Alba are ofertă să plece la Inter. Nici Barcelona şi nici Inter nu trec prin perioade faste din punct de vedere financiar, astfel că ar putea realiza un schimb de jucători sau italienii să ofere bani şi un jucător la schimb.

Jordi Alba a crescut la Barcelona, dar a fost cedat la Cornella în 2007, de unde a fost cumpărat de Valencia un an mai târziu. În 2012, Barcelona l-a cumpărat pentru 14 milioane de euro, iar de atunci fundaşul a strâns 385 de meciuri, 22 de goluri şi 81 de pase de gol.

La capitolul trofee câştigate, Jordi Alba a câştigat o Ligă a Campionilor, cinci titluri de campion, cinci Cupe ale Regelui şi un Mondial al cluburilor.


 

Afla mai multe despre: jordi albatransferbarcelonaofertainter 

viewscnt
Articole similare