Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cele trei transferuri anunţate de Iuliu Mureşan deja a picat: ”Nu mai vine. Probabil a prins un salariu mai mare”

Unul dintre cele trei transferuri anunţate de Iuliu Mureşan deja a picat: ”Nu mai vine. Probabil a prins un salariu mai mare”
Comentarii

În cursul zilei de luni, Iuliu Mureşan anunţa trei noi transferuri pentru Dinamo. Însă, ore mai târziu, administratorul special al lui Dinamo dezvăluie că unul a picat.

Luni, Iuliu Mureşan anunţa trei noi transferuri pentru Dinamo. Cătălin Itu, Cătălin Carp şi un atacant din Italia, căruia nu i-a fost dezvăluit numele, erau aşteptaţi în Ştefan cel Mare. Însă, ore mai târziu, una dintre aceste mutări deja a picat.

Iuliu Mureşan dezvăluia că internaţionalul moldovean Cătălin Carp venea de la Chişinău pentru a semna cu formaţia pregătită de Dario Bonetti. Administratorul special al ”câinilor” dădea indicii despre jucător încă din ultimele zile, spunând că un fotbalist care poate juca şi la mijloc şi în apărare va veni în Ştefan cel Mare.

Unul dintre cele trei transferuri anunţate de Iuliu Mureşan deja a picat

Însă, Carp s-a răzgândit şi nu mai vine la Dinamo. Fotbalistul cu 36 de apariţii pentru selcţionata Republicii Moldova l-a apelat pe Mureşan pentru a îl anunţa că nu mai semenază, a dezvăluit chiar oficialul ”câinilor”.

Da, e adevărat (n.r. că a picat transferul lui Cătălin Carp). M-a sunat acum. Nu mai vine. Probabil că îşi găseşte în altă parte. N-a mai venit (n.r. la Bucureşti). N-am cerut nicio explicaţie. Asta e. Probabil că a prins un salariu mai mare”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu mureşancătălin carp 

viewscnt
Articole similare