Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre fotbaliştii emblematici ai lui Dinamo refuză să intre în programul DDB: "Să vin să ce!?"

Unul dintre fotbaliştii emblematici ai lui Dinamo refuză să intre în programul DDB: "Să vin să ce!?"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist important al lui Dinamo, Florentin Petre, refuză, pentru moment, să devină membru în programul DDB, prin care suporterii ajută financiar clubul din "Ştefan cel Mare".

Florentin Petre: "Nu voi plăti niciodată nişte bani ca alţii să conducă şi să mai facă şi greşeli"

Fostul fotbalist de bandă al lui Dinamo şi al naţionalei susţine că nu e de acord cu modul în care conducerea lui Dinamo îşi face treaba şi că pentru moment nu are de gând să devină membru DDB. 

Florentin Petre a avut un discurs dur la adresa conducătorilor lui Dinamo: "Deocamdată nu sunt în DDB... Dar voi fi în momentul în care voi vedea schimbări. Sunt alături de ei în orice clipă (n.r. de fani) şi am fost, dar nu voi plăti niciodată nişte bani ca alţii să conducă şi să mai facă şi greşeli! Şi nu mă refer la suporteri, ci la conducerea actuală a echipei.

Vreau să văd că vine alt patron, să văd că vin oameni de fotbal alături de acest mare club, să nu mai văd greşelile care se fac de şapte, opt ani. Să vin să ce!? Am înţeles că se vor rezolva anumite lucruri în câteva zile!", a declarat Florentin Petre la Look Sport LIVE.

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3 (Ad. Popa 32, Olaru 74, Dumitru 82)

În a doua semifinală din Cupa României, FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0 şi este la un pas de calificarea în finală, acolo unde cel mai probabil va juca împotriva lui Sepsi.

 

Afla mai multe despre: florentin petredinamoprogram ddb 

viewscnt
Articole similare