Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre fotbaliştii momentului de la FCSB, dezvăluire inedită: "Dacă n-aş fi fost fotbalist, m-aş fi făcut şofer de TIR"

Unul dintre fotbaliştii momentului de la FCSB, dezvăluire inedită: "Dacă n-aş fi fost fotbalist, m-aş fi făcut şofer de TIR"
Comentarii

Iulian Cristea (26 de ani), fundaşul-golgheter de la FCSB, ar fi devenit şofer profesionist de TIR dacă nu s-ar fi făcut fotbalist. Apărătorul de la FCSB a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat pentru FRF.

Cristea a fost convocat la Naţională de Mirel Rădoi, prilej cu care a fost luat la întrebări de oficialii FRF în legătură cu pasiunea sa pentru maşini, într-un interviu acordat unui dintre sponsorii tricolorilor. În interviu, Iulian Cristea a dezvăluit că dacă nu s-ar fi făcut fotbalist, ar fi urmat meseria de şofer de TIR, pe care tatăl şi fratele său o practică.

„Tatăl şi fratele meu sunt şoferi profesionişti. lucrează pe tir. Şi eu, dacă n-aş fi ajuns fotbalist, probabil aş fi avut aceeaşi meserie. Am o afinitate pentru astfel de maşini. Sunt un pic mai agresiv la volan, în sensul că schimb benzile mai repede de când am ajuns la Bucureşti, dar în rest sunt liniştit atunci când conduc.

Nu prea bag piciorul în pedala de acceleraţie. Plec mai bine mai devreme de acasă, sunt liniştit de felul meu. Niciodată nu lipseşte din portbagajul meu geanta de fotbal şi borseta”, a declarat Iulian Cristea pentru FRF.



Iulian Cristea a marcat de trei ori în opt meciuri jucate la FCSB în toate competiţiile acestui sezon, iar la Naţională a fost selecţionat din nou, dar are doar un singur meci în care a şi jucat. Cu Malta, în iunie 2019, 4-0 în preliminariile EURO 2020.

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsbechipa nationalasofer de tir 

viewscnt
Articole similare