Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii importanţi de la FCSB vrea să se retragă la doar 30 de ani. Surpriză uriaşă! Care este motivul din spatele deciziei

Unul dintre jucătorii importanţi de la FCSB vrea să se retragă la doar 30 de ani. Surpriză uriaşă! Care este motivul din spatele deciziei

FCSB

Comentarii

FCSB poate pierde unul dintre cei mai experimentaţi jucători din vestiar în această vară.

Lucian Filip, jucător în vârstă de 30 de ani, este accidentat din 14 iunie 2020, după meciul pierdut de FCSB în faţa lui CFR Cluj, scor 0-1. Fotbalistul nu a mai jucat de peste 10 luni, iar acum el ar dori sa înceteze cariera de jucător profesionist şi să se apuce de antrenorat, potrivit ProSport.

El a suferit o ruptură la ligamente şi a fost nevoit să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Fotbalistul nu s-a recuparat complet din iunie, chiar dacă colegul său, Dragoş Nedelcu, care s-a accidentat în aceeaşi perioada, a revenit pe gazon. Filip este un jucător care a avut mereu parte de accidentari. În ultimele 7 sezoane, elevul lui Toni Petrea a întâmpinat mereu probleme care l-au ţinut departe de teren. La finalul actualului sezon, lui Filip îi expiră contractul cu FCSB, iar jucătorul se gândeşte să pună ghetele în cui. Potrivit sursei citate, mijlocaşul vrea să urmeze o şcoală de antrenori pentru a rămâne în lumea fotbalului.

Lucian Filip a avut deja primul contact cu antrenoratul. El a stat pe banca echipei FCSB 2 în partida contra lui CSA din Liga, scor 1-1, jucată pe 13 martie. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani le-a putut da indicaţii juniorilor, dar şi fotbalisţilor profesionişti precum Dragos Nedelcu, Aris Soiledis şi Alexandru Buziuc.

Afla mai multe despre: lucian filipfcsbantrenoraccidentaridecizieretragere 

viewscnt
Articole similare