Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii la care Dan Petrescu a renunţat a rupt tăcerea: ”Prefer să rămână aşa”. Ce i-au spus şefii lui CFR Cluj

Unul dintre jucătorii la care Dan Petrescu a renunţat a rupt tăcerea: ”Prefer să rămână aşa”. Ce i-au spus şefii lui CFR Clujgalerie foto

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii de la CFR Cluj la care Dan Petrescu a renunţat a rupt tăcerea şi a oferit câteva detalii despre motivul plecării sale.

Revenirea lui Dan Petrescu a însemnat şi câteva modificări importante la nivelul lotului. Câţiva dintre jucătorii care au lucrat alături de Marius Şumudică s-au văzut nevoiţi să-şi caute echipe.

Printre ei, Iasmin Latovlevici, Cătălin Itu, Arlaukis, dar şi Ulrich Meleke - jucător pe care CFR Cluj l-a transferat în vară de la FC Botoşani.

Ulrich Meleke a rupt tăcerea. De ce a plecat de la CFR Cluj

În vârstă de 22 de ani, Ulrich Meleke este unul dintre fundaşii centrali interesanţi din Liga 1. El a fost adus în România de FC Botoşani, care a vrut să acopere plecarea lui Denis Haruţ la FCSB.

După numai jumătate de sezon petrecut la FC Botoşani, Meleke a fost transferat de cei de la CFR Cluj, care doar ce-i dăduseră echipa pe mână lui Marius Şumudică şi care doreau o întinerire a lotului.

Ulrich Meleke n-a apucat să debuteze însă la CFR Cluj şi venirea lui Dan Petrescu i-a complicat şi mai mult situaţia.

Noul antrenor al campioanei a transmis conducerii o listă cu jucătorii care nu intrau în planurile sale şi fundaşul ivorian era printre ei.

Ulrich Meleke a fost împrumutat până la urmă la FC Voluntari, după ce a avut ofertă şi de la Dinamo şi acum rupe tăcerea despre plecarea de la CFR Cluj.

”(n.r. despre CFR Cluj) Nu este vorba că ceva nu a mers, n-am avut probleme nici cu clubul, nici cu cei din conducere, dar aveam nevoie să joc pentru că sunt încă tânăr şi vreau să progresez.

(Ce ţi-au spus la plecare cei de la CFR?) Că antrenorul... Prefer să nu intru în detalii pe acest subiect şi să rămână aşa.

(Ai avut ofertă de la Dinamo?) Da, am avut şi o ofertă şi de la Dinamo, dar într-o discuţie cu agentul meu am decis împreună şi eu am decis, mai exact, că obiectivul de la Voluntari era mai interesant şi am preferat să fiu aici”, a declarat Ulrich Meleke.

Afla mai multe despre: mekele 

viewscnt
Articole similare