Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre preferaţii lui Pep Guardiola îşi pregăteşte plecarea de la Manchester City. Vrea să joace cu Messi

Unul dintre preferaţii lui Pep Guardiola îşi pregăteşte plecarea de la Manchester City. Vrea să joace cu Messi

Manchester City

Comentarii

Manchester City a fost exclusă din următoarele două sezoane din Europa şi dacă decizia nu va fi întoarsă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, urmează în exod în masă la echipa antrenată de Pep Guardiola. Inclusiv antrenorul catalan ar putea să plece de pe Etihad Stadium.

Barcelona vrea să profite de necazul celor de la Manchester City şi deja a început contactele pentru transferul lui Bernardo Silva (25 de ani). Portughezul mai are contract încă cinci ani cu City, însă este foarte tentat să joace alături de Lionel Messi, după cum a recunoscut chiar el. 

"Joc alături de Cristiano Ronaldo la echipa naţională şi dacă aş juca cu Messi... Să pot să spun că am jucat cu cei mai buni jucători din istorie ar fi o plăcere", a declarat Silva pentru Cadena Ser. 

Chiar dacă City va fi exclusă din UEFA Champions League, iar jucătorilor li se va permite să plece, asta nu înseamnă că Barca îl va putea lua pe Bernardo Silva la un preţ de nimic. În condiţiile în care Silva este cotat la 100 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, este de aşteptat ca City să accepte o ofertă de aproximativ 80 de milioane de euro pentru fostul jucător de la AS Monaco. 

  • Şapte goluri şi opt assist-uri are Bernardo Silva în acest sezon, pentru Manchester City
  • 50 de milioane a primit AS Monaco în schimbul lui Silva, în anul 2017

Afla mai multe despre: manchester citytransferbernardo silvabarcelona 

viewscnt
Articole similare