Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre preferaţii suporterilor trece la atac împotriva lui Dinamo: "Mă voi vedea nevoit să mă adresez FIFA!". Banii, problema eternă din "Ştefan cel Mare"

Unul dintre preferaţii suporterilor trece la atac împotriva lui Dinamo: "Mă voi vedea nevoit să mă adresez FIFA!". Banii, problema eternă din "Ştefan cel Mare"

Astra Giurgiu

Comentarii

Mattia Montini (28 de ani) a semnat cu Astra, dar rămâne în suflet cu suporterii lui Dinamo. Totuşi, atacantul nu va ezita să se adreseze la FIFA, împotriva echipei din "Ştefan cel Mare".

Dinamo şi Astra se întâlnesc vineri, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro, iar partida va fi una specială pentru Mattia Montini:

"Muncim bine şi din greu la Astra, suntem pe un drum bun şi aşteptăm cu încredere meciul de vineri. Sunt concentrat pe munca mea, vreau să simt momentul şi să nu mă gândesc prea mult la sentimente. Va fi un meci special pentru mine, atât pentru că întâlnesc echipa la care am jucat, cât şi faptul că este un club important în România. Dacă voi marca, din respect şi apreciere pentru suporterii lui Dinamo, nu mă voi bucura şi nu voi celebra reuşita. Cu toate că am o mare supărare în interior", a povestit Montini pentru Gazeta Sporturilor.

Italianul nu şi-a recuperat câteva salarii din perioada petrecută la Dinamo şi îşi va căuta dreptatea la FIFA:

„Îmi pare rău, dar mă voi vedea nevoit să mă adresez FIFA! Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita. Am fixat o dată convenabilă, a trecut, a tot trecut, şi clubul nu a respectat. O să vedem ce va fi, momentan, mă concentrez doar la fotbal, strict la meci", a mai spus italianul. 

Dan Nistor (20.000 de euro) şi Laurenţiu Corbu (5.000 de euro) sunt alţi foşti dinamovişti, care încă au de recuperat salarii de la clubul alb-roşu. 

Afla mai multe despre: mattia montinidinamoastra 

viewscnt
Articole similare