Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre starurile lui Real Madrid şi-a făcut curaj să vorbească: "Nu îi ducem lipsa lui Cristiano Ronaldo!"

Unul dintre starurile lui Real Madrid şi-a făcut curaj să vorbească: "Nu îi ducem lipsa lui Cristiano Ronaldo!"

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Isco, crede că formaţia sa nu-i duce lipsa lui Cristiano Ronaldo, pentru moment, dar recunoaşte că lipsa portughezului ar putea fi adusă în discuţie în cazul unor rezultate mai puţin bune.

"Cris este un jucător extraordinar. El îţi garanta 40-50 de goluri. Totuşi, dacă obţinem victorii se va spune că nu îi ducem lipsa, iar dacă nu o vom face, se va spune contrariul. Jucăm foarte bine acum. Unii jucători, care nu au înscris prea multe goluri anul trecut, marchează pe banda rulantă acum. Nu ne lipseşte în acest moment. Îi urez toate cele bune la Juve", a declarat Isco, într-o conferinţă de presă.

După o vară agitată, în care cel mai bun marcator din istoria clubului, Cristiano Ronaldo, şi unul dintre cei mai titraţi antrenori ai grupării spaniole, Zinedine Zidane, au plecat de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid traversează o formă bună, în ciuda faptului că a pierdut Supercupa Europei. 

Formaţia spaniolă are trei victorii din tot atâtea posibile în campionat, iar Karim Benzema şi Karim Benzema sunt în mare formă, având deja cât cinci, respectiv trei goluri.

450 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, în perioada 2009-2018. În această vară, atacantul portughez s-a transferat la Juventus Torino, echipă pentru care nu a reuşit, deocamdată, să înscrie.

Afla mai multe despre: real madridiscocristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare