Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Upamecano e dorit de jumătate din Europa, Leipzig i-a găsit deja înlocuitor. Un fundaş de la PSG vine sub comanda lui Nagelsmann

Upamecano e dorit de jumătate din Europa, Leipzig i-a găsit deja înlocuitor. Un fundaş de la PSG vine sub comanda lui Nagelsmann

Bundesliga

Comentarii

RB Leipzig este foarte aproape să obţină semnătura fundaşului francez Tanguy Kouassi de la Paris Saint Germain.

Dayot Upamecano, fundaşul central francez de la RB Leipzig, va pleca în această vară din Germania. Este şi greu să nu o facă, pentru că pe urmele sale sunt cluburi uriaşe ca Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea sau Bayern Munchen.

Leipzig pare că s-a împăcat deja cu acest gând şi a apăsat butonul de urgenţă. Germanii i-au găsit deja un înlocuitor lui Upamecano. Este tot francez şi ar urma să vină pe filiera Paris Saint Germain.

Masivul Tanguy Kouassi este alesul germanilor. Fundaşul ce măsoară 1.87 m este născut la Paris şi a crescut la Academia francezilor. Are doar 17 ani, dar a debutat deja la echipa mare a clubului din Capitala Franţei. Născut în Franţa, Kouassi provine dintr-o familie de ivorieni, dar este internaţional U17 şi U18 al Franţei. Debutant în acest sezon de Ligue 1, Tanguy Kouassi a bifat deja 13 meciuri în toate competiţiile pentru PSG şi este cotat la 11 milioane de euro. Pentru a-l achiziţiona, Leipzig ar urma să plătească însă 20 de milioane de euro.

Ar avea de unde. Dincolo de forţa financiară a clubului, care este una evidentă în acest moment, RB Leipzig îl poate vinde pe Dayot Upamecano cu o sumă de peste 65 de milioane de euro, scrie presa din Germania.

Afla mai multe despre: rb leipzigdayot upamecano 

viewscnt
Articole similare