Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE Accident la Raliul Braşovului: o maşină a intrat într-un cap de pod! Copilotul care a rămas încarcerat a fost transportat la spital şi stabilizat

UPDATE Accident la Raliul Braşovului: o maşină a intrat într-un cap de pod! Copilotul care a rămas încarcerat a fost transportat la spital şi stabilizat

Sporturi cu motor

Comentarii

Un echipaj care participă la Raliul Braşovului a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în zona Făgăraş, intrând într-un cap de pod. Copilotul a rămas încarcerat, fiind scos de echipele de pompieri. Bărbatul este conştient, dar are fracturi la ambele picioare.

Update: ”Yanaki Yanakiev a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, a fost stabilizat, fiind diagnosticat cu fractură la ambele picioare, dintre care una deschisă. Va intra în sala de operaţii în momentele imediat următoare”, a anunţat pe Facebook Federaţia Română de Automobilism Sportiv.


Conform sursei citate, în urma accidentului în care a fost implicat echipajul din Bulgaria, proba specială cu numărul 2 de la Raliul Braşovului a fost oprită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, primele date de la faţa locului arată că un autoturism a intrat într-un cap de pod, la cursa automobilistică de la Făgăraş, pe drumul judeţean 104 J.

Copilotul a rămas încarcerat şi a fost scos de echpajul ISU.

”Este conştient, dar are fracturi a ambele picioare”, a transmis ISU Braşov.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echpaje şi a fost solicitată  intervenţia unui elicopter SMURD.

Echipajul implicat este din Bulgaria, iar persoana rănită este copilotul Yanaki Yanakiev.
 

Afla mai multe despre: raliu 

viewscnt
Articole similare