Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Ceaţa le-a dat bătăi de cap celor de la CFR. Până la urmă, au reuşit să plece cu avionul spre Bucureşti

UPDATE | Ceaţa le-a dat bătăi de cap celor de la CFR. Până la urmă, au reuşit să plece cu avionul spre Bucureşti

Superliga

Comentarii

Condiţiile meteo îi pun probleme lui Dan Petrescu la ultimul meci pe care CFR Cluj îl joacă în acest an, cu FC Voluntari, în deplasare. Din cauza ceţii, delegaţia campioanei ar putea să vină în Bucureşti cu autocarul.

UPDATE 15:32 Delegaţia lui CFR Cluj a reuşit până la urmă să plece cu avionul spre Bucureşti. Reamintim că au fost probleme pe aeroportul din Cluj, din cauza ceţii.


UPDATE 15:00 | Gruparea din Gruia a ales să nu piardă timpul, aşa că au optat pentru cel mai rapid zbor către Bucureşti. Jucătorii lui Dan Petrescu auurcat în avion şi evită deplasarea incomodă cu autocarul.


UPDATE 14:30 | Până la urmă, delegaţia clujeană va pleca cu avionul către Bucureşti. La această oră, aeroportul Otopeni are valabile trei variante Cluj-Bucureşti, iar conducerea clujenilor pot alege oricare dintre cele trei ore de plecare.

UPDATE 12:47 | Dan Petrescu încă mai speră că ceaţa se va ridica şi jucătorii vor putea ajunge cu avionul la Bucureşţi: ”Moralul a fost mai bun după nişte victorii, problema e cu deplasarea, sper să reuşim să ajungem cu avionul pentru că nu mi-ar plăcea astăzi să mergem cu autocarul 7-8 ore înainte de meci , ar fi o problemă pentru noi [...] Dacă plecăm cu autocarul, o să fie foarte greu să stai 10 ore în autocar înainte de meci şi să ai pretenţii ca jucătorii să fie maxim. Şi avem şi o echipă mai în vârstă, sper să reuşim să plecăm”.


CFR Cluj joacă în această etapă cu FC Voluntari, pe terenul echipei ilfovene, în ultima etapă de Liga 1 din acest an, meci programat sâmbătă, de la 20:00, în direct la Telekom Sport. Însă, din cauza condiţiilor meteo, jucătorii lui Dan Petrescu ar putea fi obligaţi să facă un drum obositor.

Vineri, atât Clujul, cât şi Bucureştiul au fost învăluite de o ceaţă densă, lucru care a dus la amânarea mai multor curse aeriene. Printre ele a fost ar putea fi şi zborul Cluj - Bucureşti, care era programat astăzi, la ora 14:00. Delegaţia CFR-ului ar putea astfel să fie nevoită să facă drumul Cluj - Bucureşti cu autocarul, distanţă ce va fi parcursă în mai mult de 7 ore.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare