Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Contra, noul selecţioner? Oficial FRF: "Singurul care a fost contactat până acum e Dan Petrescu"

UPDATE  | Contra, noul selecţioner? Oficial FRF: "Singurul care a fost contactat până acum e Dan Petrescu"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

"În acest moment nu este adevărată varianta Cosmin Contra. Singurul care a fost contactat este Dan Petrescu. Nu se doreşte numirea unui interimar. Cine vine acum, va sta şi în următoarea campanie" - a spus Andrei Vochin la Telekom Sport

După ce negocierile cu Dan Petrescu au eşuat, Razvan Burleanu s-a reorientat către Cosmin Contra. Antrenorul lui Dinamo a acceptat oferta şefului FRF şi va fi anunţat oficial în câteva zile

După ce a primit acordul Comisiei Tehnice pentru a rezilia contractul lui Christoph Daum, Răzvan Burleanu a încercat să-l aducă la echipa naţională pe Dan Petrescu, dar negocierile nu s-au finalizat şi ”Bursucul” va rămâne în continuare la CFR Cluj.

Şeful FRF a început discuţiile cu Cosmin Contra, care a acceptat să preia imediat echipa naţională, cu obiectiv de calificare la Campionatul European din 2020. Contra urmează să fie numit oficial în funcţie în următoarele zile.

  • Contra şi-a început cariera de antrenor la Poli Timişoara, a continuat la Fuenlabrada, în timp ce perioada cea mai bună a avut-o pe banca Petrolului.
  • Au urmat aventurile nefericite de la Getafe, Guangzhou R&F şi Alcorcon, iar, mai apoi, revenirea la Dinamo

Cosmin Contra a fost printre antrenorii care au primit cele mai multe voturi de încredere din partea Comisiei Tehnice, alături de Gică Hagi şi Dan Petrescu.

DAUM ÎŞI REZILIAZĂ CONTRACTUL MIERCURI

Christoph Daum îşi va încheia contractul cu Federaţia Română de Fotbal în următoarele ore şi va primi salariul şi pe ultimele două luni.

  • Daum lasă naţionala României cu un bilanţ dezastruos. Venit în vara lui 2016 cu obiectivul de a califica România la CM 2018, tehnicianul german a obţinut doar două victorii în cele 8 partide jucate în preliminariile pentru Mondialul din Rusia.
  • Cu două etape înainte de finalul calificărilor, România ocupă locul 4 în Grupa E, cu doar 9 puncte şi fără şanse la calificare

Afla mai multe despre: cosmin contrafrfnationaladinamo,  

viewscnt
Articole similare