Experiențe împreună.
You are here:

UPDATE | Cu cine urmează să semneze Tom Brady după ce şi-a anunţat plecarea de la Patriots

UPDATE | Cu cine urmează să semneze Tom Brady după ce şi-a anunţat plecarea de la Patriots

NFL

Comentarii

Ziua de marţi, 17 martie, a adus o veste „bombă” din fotbalul american. Cel mai galonat jucător din istoria NFL, Tom Brady a decis să nu mai continue la New England Patrios, echipă alături de care a cucerit de şase ori finala Super Bowl.

UPDATE: În ciuda zvonurilor iniţiale, Tom Brady este pe cale să semneze cu un alt club. Este vorba despre Tampa Bay Buccaneers, susţin jurnaliştii Adam Schefter şi Jeff Darlington. 25 de milioane de dolari pe an este suma pe care ar urma să o încaseze QB-ul la noua echipă.


Aflat în ligă din anul 2000, quarter back-ul lui New England se desparte de Bill Belichick, antrenorul alături de care a scris istorie.

Ajuns la aproximativ 43 de ani, pe care îi va împlini în vară, Tom Brady vrea să mai continue două sezoane în NFL, iar San Francisco 49ers şi Los Angeles Chargers par cele mai interesate echipe de serviciile veteranului din Boston.

 

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe