Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Darius Olaru s-a accidentat grav după un duel aerian cu Niţu. Ajuns la spital, medicii i-au pus primul diagnostic

UPDATE | Darius Olaru s-a accidentat grav după un duel aerian cu Niţu. Ajuns la spital, medicii i-au pus primul diagnostic

Fotbal

Comentarii

FCSB şi U Craiova se întâlnesc, la această oră, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

UPDATE | Ajuns la spital imediat după înlocuire, Olaru a intrat pe mână doctorilor şi a fost diagnosticat cu o fractură de pomete.

După ce Valentin Mihăilă s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit de tânărul Ştefan Baiaram, a venit rândul FCSB-ului să piardă unul dintre titulari. În minutul doi al meciului, Luis Niţu şi Darius Olaru au sărit cap la cap, însă olteanul l-a lovit pe internţionalul de tineret cu capul în pomete, iar cel din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Chiar dacă a revenit pe teren, Olaru nu a mai putut juca decât cinci minute, apoi s-a luat decizia de a fi înlocuit. 

Chiar dacă era clară situaţia lui Olaru, oficialii celor de la FCSB au întârziat să facă modificarea. După alte două minute, Ionuţ Vînă i-a luat locul lui Darius Olaru. Imediat după ce a părăsit terenul, Olaru a fost transportat la spital, pentru mai multe examinări amănunţite.

VIDEO ACCIDENTARE OLARU:

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare