Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | De la ce oră şi în ce zi se va juca semifinala CSM Bucureşti - ETO Gyor. Tot Final Four-ul se vede la Telekom Sport

UPDATE | De la ce oră şi în ce zi se va juca semifinala CSM Bucureşti  - ETO Gyor. Tot Final Four-ul se vede la Telekom Sportgalerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti şi-a aflat adversara din semifinalele turenului Final Four, de la Budapesta! Pe 12 mai, Cristina Neagu & Co vor întâlni deţinătoarea trofeului, ETO Gyor, în semifinala competiţiei.

Semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre CSM Bucureşti şi deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, va avea loc în 12 mai, de la ora 16.15, iar cealaltă dispută, între Rostov-Don şi HC Vardar, în aceeaşi zi, de la ora 19.00. A doua zi, de la aceleaşi ore, vor avea loc finalele pentru medalii.

În 13 mai, învinsele din semifinale vor juca pentru medalia de bronz, de la ora 16.15, iar finala va avea loc de la ora 19.00.


În cealaltă semifinală se vor întâlni Rostov Don şi Vardar Skopje. Finalele competiţiei sunt programate pe 13 mai. Toate meciurile din Final Four vor fi în direct pe Telekom Sport.

CSM Bucureşti a încheiat pe locul 3 Grupa principală 1, tigroaicele fiind devansate de Rostov Don şi ETO Gyor.

În sferturi, trupa lui Per Johansson a trecut de formaţia franceză Metz Handball, cu scorul general 54-48 (34-21 la Bucureşti, 20-27 la Metz).

Gyor a învins-o în sferturi pe Budućnost Podgorica, scor 56-48.

În meciurile din grupa principală, CSM şi Gyor şi-au împărţit victoriile. CSM s-a impus la Bucureşti, scor 28-22, în timp ce returul din Ungaria a fost câştigat de Gyor, scor 28-24.

Gyor şi CSM Bucureşti s-au confruntat în marea finală a Final Four-ului din 2016, atunci când tigroaicele au câştigat trofeul Ligii Campionilor după o victorie memorabilă, scor 29-26.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune a fost calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, la care a mai participat de două ori consecutiv.

În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz, aflându-se acum la a treia participare consecutivă la Turneul Final Four.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este campioana Ungariei, Gyor ETO.


UPDATE | Ceremonia a început, iar CSM Bucureşti, Gyor, HC Vardar şi Rostov-Don urmează să-şi afle adversarele din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Turneul se va disputa pe 12 şi 13 mai, la Budapesta şi va fi ÎN DIRECT pe Telekom Sport.


Telekom Sport 2 va transmite LIVE, de la ora 19:00, tragerea la sorţi, care va stabili duelurile din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti va reprezenta România în ultima fază a celei mai importante competiţii internaţionale în handbalul feminin.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, s-a calificat duminică, în deplasare, la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a eliminat formaţia franceză Metz Handball în faza sferturilor. Este a treia calificare consecutivă a clubului din Capitală.

Celelalte trei echipe calificate la Turneul F4 de la Budapesta sunt: Gyor, HC Vardar şi Rostov-Don.

Afla mai multe despre: handbal femininehf champions leaguecsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare