Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Decizie ciudată luată de Cosmin Contra! S-a baricadat înaintea ”marelui” meci cu Malta! Ce au păţit ziariştii prezenţi la Mogoşoaia

UPDATE | Decizie ciudată luată de Cosmin Contra! S-a baricadat înaintea ”marelui” meci cu Malta! Ce au păţit ziariştii prezenţi la Mogoşoaiagalerie foto
Comentarii

Cosmin Contra pregăteşte cu mare atenţie meciul cu Malta, din preliminariile EURO 2020. Selecţionerul a lăsat deschis doar 15 minute antrenamentul de azi al ”tricolorilor”, iar apoi a luat o decizie ciudată.

UPDATE 11:30 | După ce fuseseră anunţaţi iniţial că vor aştepta în sala de conferinţe, ziariştii prezenţi la Mogoşoaia au primit ”acceptul” de a sta şi afară până când ”tricolorii” vor termina şedinţa de pregătire.

Ziariştii prezenţi la Mogoşoaia au fost lăsaţi să filmeze şi să urmărească doar primele 15 minute ale antrenamentului echipei naţioanale, apoi au fost ”expediaţi” în sala de conferinţe, acolo unde vor trebui să aştepte ca şedinţa tehnică să se sfârşească şi să înceapă conferinţa de presă.

Pentru a nu afla schemele tactice, ziariştii nu au voie să iasă din sală până la terminarea antrenamentului. De la 12:15, Cosmin Contra va susţine o conferinţă de presă înainte de meciul cu Malta.

Afla mai multe despre: romaniamalta,  

viewscnt
Articole similare