Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | EXCLUSIV | Mutare-bombă la Astra. Dorinel Munteanu a fost demis! Şumudică este noul antrenor. Prima reacţie

UPDATE | EXCLUSIV | Mutare-bombă la Astra. Dorinel Munteanu a fost demis! Şumudică este noul antrenor. Prima reacţie

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE 12:55 | Dolce Sport a aflat că Marius Şumudică a semnat un contract valabil până în vară cu Astra, cu opţiune de prelungire. În această după-amiază va conduce primul antrenament la noua sa echipă, apoi vine în studioul Dolce Sport, la ora 18:50.

Obiectivul lui Şumudică este calificarea echipei în sezonului viitor al Europa League.

"M-am uitat pe program acum, ştiu lotul. Venim după şase meciuri fără victorie, am ca obiectiv calificarea în cupele europene. Am vorbit cu domnul Buduru, care a ţinut legătura cu domnul Niculae. Sper să am o discuţie şi cu dânsul. Mi se pare un om care face eforturi extraordinare să menţină echipa. Plăteşte salarii de 350.000 de euro net", a declarat Sumudica, exclusiv pentru Dolce Sport. CLICK AICI pentru toate declaratiile!

Marius Şumudică (44 ani) a mai pregătit-o pe Astra în 2011. Ultima dată s-a aflat la Concordia Chiajna, de unde a fost demis după ce a intrat în conflict cu conducerea administrativă.

------------------------------------------------------

Dolce Sport a aflat ca Dorinel Munteanu este aproape demis de la Astra Giurgiu.

Daca va pleca Munteanu, principala varianta de inlocuire este Marius Sumudica. Acesta va fi prezent in studioul Dolce Sport la ora 18:50.

Dorinel Munteanu a fost instalat pe banca Astrei pe 4 martie.

Astra traversează una dintre cele mai slabe perioade ale sezonului, ajungând la şase meciuri la rând fără victorie în campionat.

Chiar şi aşa, giurgiuvenii păstrează şanse bune de a se clasa pe un loc ce le va asigura prezenţa în Europa League, aflându-se în luptă directă cu Botoşani şi Viitorul pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Astra ocupă locul 5, cu 41 de puncte strânse în 28 de etape, la egalitate cu Dinamo, Botoşani şi Viitorul.

"Meciul Secolului", Floyd Mayweather - Manny Pacquiao, se vede în direct la Dolce Sport, duminică, 3 mai, ora 4:00 dimineaţa

viewscnt
Articole similare