Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE EXCLUSIV | Mutare de ultimă oră la Astra. Şefii echipei din Giurgiu au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu Alexa

UPDATE EXCLUSIV | Mutare de ultimă oră la Astra. Şefii echipei din Giurgiu au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu Alexa

Astra Giurgiu

Comentarii

Gigi Mulţescu şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu. Tehnicianul anunţase că nu va mai continua la fosta campioană a României, după ce conducerea îi fixase un obiectiv ce nu mai putea fi îndeplinit după înfrângerea cu Poli Iaşi.

UPDATE | Dan Alexa va continua la Dunărea Călăraşi! Antrenorul nu s-a înţeles cu Astra şi va continua la actuala sa echipă.

Mulţescu a semnat rezilierea contractului, iar Astra negociază în aceste momente cu Dan Alexa. Antrenorul Dunării Călăraşi ar fi tentat să o preia pe Astra, dar discuţiile încă nu sunt finalizate.

"Am mai spus, vreau o echipă care să se bată pentru trofee şi, răspund sincer, da, iau în calcul să plec! Luni mă voi vedea cu cei de la Călăraşi, trebuie să fie şi ei de acord în cazul în care voi ajunge la un numitor comun cu cei de la Astra", a spus Alexa.

Tehnicianul în vârstă de 67 de ani ar urma să nu stea atât de mult fără echipă. Mulţescu este dorit la Petrolul, formaţie care îşi doreşte promovarea în Liga I.

Afla mai multe despre: astraalexamultescu,  

viewscnt
Articole similare