Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Farul a oficializat transferul lui Louis Munteanu!

UPDATE | Farul a oficializat transferul lui Louis Munteanu!

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani) este foarte aproape de revenirea în Superligă.

UPDATE | Farul a oficializat transferul lui Louis Munteanu!

Farul Constanţa şi AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formaţia noastră pentru sezonul 2023-2024.

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obţinut de Farul Constanţa în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

Bine ai revenit, Louis, şi cel puţin la fel de multe realizări alături de Farul şi în acest campionat !”, a anunţat clubul de la malul mării pe site-ul oficial.


Ştirea iniţială

Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul Constanţa, a anunţat că echipa lui Gică Hagi este foarte aproape de a rezolva transferul lui Louis Munteanu.

Louis Munteanu, la un pas de Farul

Singurul impediment în calea transferului, pentru moment, este forma prin care jucătorul se va întoarce la Constanţa: împrumut sau definitiv.

Louis Munteanu a cucerit titlul cu Farul în sezonul trecut, apoi, în această vară, a sperat că-şi va primi şansele la prima echipă a Fiorentinei.

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat şi nici nu se va întâmpla prea curând. Aşadar, italienii au decis că cel mai bine ar fi ca Louis Munteanu să fie din nou cedat.

Aseară rămăsese să facem ultimele hârtii pentru Louis Munteanu. Nu e încă făcut sută la sută, e undeva la 90 la sută. Sunt două variante posibile: împrumut sau transfer definitiv.

Gică Hagi va lua decizia. Ne dorim un astfel de jucător să-l avem pe o perioadă mai lungă. Deocamdată ne mulţumim şi cu un an, dar nu depinde numai de noi. După plecarea lui Alibec, un jucător ca Louis ne-ar ajuta să luăm campionatul”, a declarat Ciprian Marica, conform fanatik.ro.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ciprian maricalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare