Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Fost preşedinte la Real Madrid, răpus de Coronavirus. Era în spital de câteva zile, în stare gravă

UPDATE | Fost preşedinte la Real Madrid, răpus de Coronavirus. Era în spital de câteva zile, în stare gravăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Lorenzo Sanz, 76 de ani, a încetat din viaţă sâmbătă seara, din cauza Coronavirusului. Fostul preşedinte al lui Real Madrid era internat de pe 17 martie într-un spital din Granada

UPDATE 23.15 Cotidianul Marca a anunţat că Lorenzo Sanz a încetat din viaţă sâmbătă seară, din cauza Coronavirusului. Fostul preşedinte al lui Real Madrid a fost internat pe 17 martie, într-un spital din Granada, şi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. A doua zi, fiul său, Fernando Sanz, fost fotbalist la Real, a dat asigurări că tatăl său se simte mai bine şi că le mulţumeşte tuturor celor care au trimis mesaje de simpatie. Vineri, starea lui Lorenzo Sanz s-a agravat, iar sâmbătă a fost anunţat decesul.

Internat pe 17 martie

Lorenzon Sanz a fost preşedinte la Real Madrid între 1995 şi 2000, iar acum este una dintre cele peste 11.000 de persoane din Spania care a fost infectată cu Coronavirus. Din cauza vârstei. Sanz este internat de câteva zile la secţia de terapie intensivă a unui spital din Granada. Presa din Spania nu a dat detalii despre gravitatea stării sale.

În mandatul lui Lorenzo Sanz, Real Madrid a câştigat trofeele Champions League cu numărul şapte şi opt.

Spania este a doua cea mai afectată ţară din Europa de către Coronavirus. Peste 11.000 de oameni au fost infectaţi, iar peste 500 aşi-au pierdut viaţa.

Fanii au reacţionat imediat: "Să fim alături de preşedinte!". Cine este Lorenzo Sanz

Fanii Realului au reacţionat imediat pe reţelele de socializare. Un personaj controversat în istoria recentă a madrilenilor, Sanz  se bucură încă de respectul fanilor madrileni, după ce în 1998, clubul a câştigat după 32 de ani, Liga Campionilor cu el la conducere: "Preşedintele nostru trece prin momente grele. Este internat la terapie intensivă. Să fim alături de el" se arată intr-o postare pe Twitter al unui grup de fani blanco din regiunea Toledo. "Lorenzo Sanz trece printr-o situaţie foarte complicată. Indiferent de cum au stat lucrurile în timp, avem obligaţia să ne rugăm pentru el" este o altă reacţie a fanilor spanioli.

Lorenzo Sanz a ajuns în conducerea clubului în 1979 alături de Luis de Carlos. În 1985, după numriea lui Ramon Mendoza la conducerea clubului, Sanz a devenit omul său de încredere. Imediat de Mendoza s-a retas, Lorenzo Sanz a candidat la preşedinţia clubului, devenind omul numărul 1 în club. De numele său se leagă povestea celei de-a 7-a Cupă a Campionilor din istoria Realului, dar şi cea de-a 8-a. Familia sa a fost dedicată clubului blanco, doi dintre copiii săi evoluând pentru Real Madrid. In 2008, Lorenzo SAnz a fost arestat şi eliberat după o noapte, ca urmare a unei operaţiuni economice ascunse, prin care a încercat să păcălească fiscul spaniol.

Pentru fanii madrileni, toate aceste detalii au contat mult mai puţin. Lorenzo Sanz rămâne un nume important în istoria recentă a clubului. 

Afla mai multe despre: lorenzo sanzcoronavirusreal madridterapie intensiva 

viewscnt
Articole similare