Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE Gigi e A1! Dică începe meciul cu Beer Sheva cu un jucător titularizat de patron: "Mersi că faci ce vreau eu!"

UPDATE Gigi e A1! Dică începe meciul cu Beer Sheva cu un jucător titularizat de patron: "Mersi că faci ce vreau eu!"
Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că va face mai multe schimbări în echipă pentru meciul din această seară, lăsând să se înţeleagă faptul că atacantul Denis Alibec va fi titular în meciul cu Hapoel Beer Sheva, aşa cum îşi doreşte finanţatorul Gigi Becali.

Update 12.52: "Echipa noastră e mult mai puternică faţă de ce a fost la Beer Sheva. Noi putem marca gol oricărei echipe din Europa, fie Real, fie Barcelona. De ce? Pentru că avem valoare. E adevărat că ei sunt mai valoroşi, dar noi dacă prindem mingea dincolo de mijlocul terenului putem marca.

Alibec, Man şi Florinel Coman vor fi titulari diseară. Budescu în locul lui Tănase, iar Larie probabil va evolua în locul lui Planici. La mijloc va juca Pintilii în locul lui Nedelcu. Filip va fi şi el la mijloc. Jucăm din 3 în 3 zile şi avem avantajul să folosim două echipe", a declarat Becali la Pro X.


"O singură discuţie am avut cu Dică legată de Alibec. I-am spus aşa: «Respect toate hotărârile pe care le iei, dar te rog un singur lucru. Vreau să-l aduci pe Alibec în formă la meciul cu Beer Sheva, cu înţelepciune şi cu tact». Atât i-am spus. Ce a făcut el după, nu mai ştiu. Îi mulţumesc că a făcut ceea ce eu voiam să fac"a spus patronul.

Întrebat dacă Alibec va fi titular, aşa cum a cerut patronul Gigi Becali, Dică a spus: "Vor fi schimbări în echipă cu siguranţă, am schimbat mereu. Jucăm la trei zile, sunt meciuri importante pentru noi şi avem şi campionatul care este foarte important. Voi schimba mai mulţi jucători faţă de meciul cu Craiova. Şi nu pentru că nu au dat randament bun, ci pentru că se acumulează foarte multă oboseală şi riscăm să avem jucători accidentaţi”.

Alibec are 2 goluri marcate în acest sezon, unul în Europa League şi unul în preliminariile Champions League. În Liga 1, în 10 meciuri, nu are nicio reuşită.

 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicaalibecgnohereeuropa leaguedecizietitular 

viewscnt
Articole similare