Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Laurenţiu Rus vrea să-şi rezilieze contractul cu Poli Iaşi. Atacul la Mihăilă nu va fi iertat: ”E incalificabil ce a făcut”

UPDATE | Laurenţiu Rus vrea să-şi rezilieze contractul cu Poli Iaşi. Atacul la Mihăilă nu va fi iertat: ”E incalificabil ce a făcut”

CSM Poli Iași

Comentarii

Laurenţiu Rus a fost pus la zid de o ţară întreagă după ce l-a lovit pe Valentin Mihăilă în meciul dintre Poli Iaşi şi Universitatea Craiova. Fotbalistul oltenilor a trecut prin momente dificile, după atacul teribil al lui Rus.

UPDATE 14:30 | Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, Laurenţiu Rus şi conducerea clubului Poli Iaşi se vor întâlni marţi, 6 noiembrie, pentru a lămuri situaţia. Fotbalistul a cerut rezilierea contractului, iar în momentul de faţă sunt doar două opţiuni: fie contractul va fi reziliat, fie Rus va rămâne la Iaşi dar nu va fi plătit pe perioada suspendării.

Fotbalistul celor de la Poli Iaşi le-a cerut deja conducătorilor clubului rezilierea contractului, fiind conştient de faptul că va primi o pedeapsă uriaşă din partea Comisiei de Disciplină şi nu va mai putea ajuta echipa.

Mai mult, Rus i-a enervat teribil pe şefii ieşeni, care l-au pus la zid fără menajamente: ”Este un gest incalificabil şi din păcate Rus nu este la prima abatere de acest fel. A mai scos din circuit doi jucători în trecut. Nu cred că el va mai continua la Poli Iaşi”, a declarat preşedintele Comitetului Director al Politehnicii, Leonid Antohi.

Laurenţiu Rus, 33 de ani, are un palmares bogat în privinţa jucătorilor accidentaţi. Acum doi ani, pe când juca la CFR Cluj, i-a provocat o fractură de mandibulă lui Adnan Aganovic. Şi nu a fost primul jucător roş-albastru băgat în spital. În 2013, pe când juca la Dinamo, i-a făcut fractură de tibie lui Chipciu. Jucătorul de astăzi al Spartei Praga a fost indisponibil atunci două luni.

Încă nu am luat o decizie în privinţa lui Rus. Aşteptăm să vedem ce va hotărî Comisia de Disciplină şi după aceea vom decide şi noi dacă vom rezilia cntractul”, a punctat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Afla mai multe despre: laurentiu ruspoli iasivalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare