Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE Lovitură dură primită de George Puşcaş! Palermo era la doi paşi de Serie A, dar a fost retrogradată în Serie C

UPDATE Lovitură dură primită de George Puşcaş! Palermo era la doi paşi de Serie A, dar a fost retrogradată în Serie C
Comentarii

Un tribunal federal italian a condamnat clubul Palermo la retrogradarea în Serie C, din cauza unor neregularităţi financiare comise de fostul patron, Zamparini

UPDATE 21.40 | Liga a doua italiană a dat un comunicat oficial în care a anunţat că respectă decizia Tribunalului Federal şi că a modificat clasamentul în consecinţă. Astfel, Palermo este retrogradată de pe ultima poziţie a Serie B, iar locul său în barajul pentru promovarea în Serie A merge Perugia, o altă echipă care are un român în componenţă, pe Vlad Dragomir.

 

Decizia a fost luată astăzi, iar conform acesteia Palermo a fost trimisă pe ultimul loc în Serie B. De asemenea, Anastasio Morosi, fostul contabil al clubului, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Maurizio Zamparini a fost proprietarul clubului până în luna februarie, când a cedat echipa unor alţi investitori. Palermo a terminat pe poziţia a treia campionatul în Serie B şi s-a calificat în semifinalele unui play-off de promovare în prima ligă italiană.

Palermo ar fi trebuit să joace pentru promovare pe 21 mai, cu o echipă venită din sferturi, dar Gazzetta dello Sport a anunţat că acesta ar putea fi anulat. Palermo are la dispoziţie 15 zile pentru a face apel.

George Puşcaş s-a transferat de la Inter la Palermo în vara anului trecut, iar în primul său sezon alături de sicilieni a jucat în 33 de meciuri şi a marcat 9 goluri.

Afla mai multe despre: palermopuscasretrogradare 

viewscnt
Articole similare