Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Muguruza a părăsit AusOpen după manşa a doua. Iberica a capitulat în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh

UPDATE | Muguruza a părăsit AusOpen după manşa a doua. Iberica a capitulat în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh

Tenis

Comentarii

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, şi britanica Johanna Konta, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, au fost eliminate, joi, în turul al doilea al Australian Open.

Muguruza a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 88 WTA, în aproape două ore de joc. Hsieh este la a doua victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA.

Su-Wei Hsieh va evolua în manşa următoare cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 35 WTA şi cap de serie numărul 26.

ARTICOLUL INIŢIAL:

Garbine Muguruza, favorita nr. 3 de la Australian Open, a oferit o declaraţie în care a vorbit despre starea sa fizică şi  şansele de a se impune la primul turneu de Mare Şlem al anului.

Muguruza a suferit o accidentare la coapsa dreaptă, la Sydney, care a obligat-o atunci să se retragă şi conform propriilor spuse, încă nu s-a recuperat complet.

"Mă simt mai bine decât ultima dată când am intrat pe teren, dar nu sunt la potenţial maxim. Joc cu protecţie, nu vreau înrăutăţesc situaţia. Este dificil să te recuperezi atât de repede, mai ales că e un turneu de Mare Şlem. Voi profita de zilele libere. Voi încerca să joc bandajată tot turneul.

E amuzant totuşi. Şi anul trecut am venit accidentată aici, am ajuns până în sferturile de finală. Nu ştiu de ce mă accidentez atât de des", a declarat Muguruza, conform as.com.

Muguruza va juca în turul doi al Australian Open, joi, împotriva taiwanezei Su-Wei Hsieh, locul 88 WTA.

Afla mai multe despre: tenis femininwtaaustralian openausopengarbine muguruza,  

viewscnt
Articole similare