Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Probleme pentru selecţionerul Argentinei! A fost lovit de maşină şi dus de urgenţă la spital! Care este starea lui Scaloni

UPDATE | Probleme pentru selecţionerul Argentinei! A fost lovit de maşină şi dus de urgenţă la spital! Care este starea lui Scaloni
Comentarii

Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei, trece prin momente dificile, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se plimba cu bicicleta. Scaloni a fost dus de urgenţă la spital.

UPDATE | Scaloni a fost externat, iar starea sa de sănătate este una bună! Antrenorul a suferit mai multe traumatisme, dar evoluţia sa i-a determinat pe medici să-l lase să plece acasă.

Selecţionerul Argentinei mergea pe bicicletă, în Mallorca, şi a fost lovit de o maşină, într-o parcare. Scaloni s-a lovit serios la cap şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Chiar dacă medicii s-au temut că traumatismele suferite de Scaloni sunt grave, analizele au ieşit bine, iar selecţionerul se va reface repede şi va fi externat.

Potrivit presei din Spania, Scaloni a suferit mai multe contuzii faciale şi la nivelul braţelor, dar starea sa nu este îngrijorătoare. Antrenorul a preluat naţionala Argentinei în luna august 2018.

Afla mai multe despre: scaloniargentina,  

viewscnt
Articole similare