Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Reacţia lui Radicevic după ce a susţinut că Neagu a presat-o pe teren pentru a ajunge la JO! "Ratează. Lăsaţi-ne să marcăm două goluri"

UPDATE | Reacţia lui Radicevic după ce a susţinut că Neagu a presat-o pe teren pentru a ajunge la JO! "Ratează. Lăsaţi-ne să marcăm două goluri"galerie foto

Handbal

Comentarii

Căpitanul naţionalei feminine de handbal a Muntenegrului, Jovanka Radicevic, a dezvăluit, într-un interviu, ce i-a transmis Cristina Neagu în meciul decisiv de la turneul preolimpic. Fosta jucătoare de CSM Bucureşti a susţinut că românca i-a transmis să o lase să marcheze încă două goluri, pentru ca România să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în locul Norvegiei.

UPDATE | Reprezentacija.me, publicaţia care a publicat interviul cu Radicevic în care aceasta a făcut afirmaţia controversată, a şters paragraful în care handbalista din Muntenegru susţine că Neagu a rugat-o să o lase să înscrie. 

UPDATE 21:20 - Radicevic a reacţionat după ştirea apărută în presa din Muntenegru: "Dragi prieteni şi fani, încerc mereu să fiu o sportivă fără premise şi ştiu că şi Cristina e la fel. Jurnaliştii încearcă să creeze un scandal din nimic, punându-mi în gură ceva ce eu nu am spus niciodată. Suntem şi vom fi prietene. Nu există niciun jurnalist care poate pune asta în pericol!", a scris Radicevic, pe Instagram.


Naţionala de handbal feminin a României a învins reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, însă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo la golaveraj, după ce în prima partidă a pierdut cu Norvegia, scor 24-29.

Radicevic: "Cristina Neagu a zis <<Ratează. Lăsaţi-ne să marcăm>>"

Cristina Neagu a fost principala marcatoare a României la turneul preolimpic de handbal feminin, cu 12 reuşite, 23 în total, în cele două partide cu Norvegia şi Muntenegru. Ultima partidă a avut o miză uriaşă, după înfrângerea echipei lui Adi Vasile suferită în faţa Norvegiei. 

Dacă Muntenegru ar fi marcat 25 de goluri, iar România învingea la cinci goluri diferenţă, atunci cele două ar fi mers la braţ la JO de la Tokyo, iar Norvegia ar fi rămas acasă. De altfel, nordicele s-au temut de un blat la ultimul meci de la turneul preolimpic. 

La câteva zile distanţă, o adversară directă a României a făcut câteva dezvăluiri. Extrema Jovanka Radicevic, fosta colegă a Cristinei Neagu de la CSM Bucureşti, a susţinut că vedeta naţionalei lui Adi Vasile a rugat-o în mai multe rânduri să o lase să înscrie încă două goluri şi astfel să se realizeze diferenţa de care se temea Norvegia. 

"Nu ne-am gândit la calcule. Când româncele au avut avantajul de trei goluri, Neagu a venit lângă mine. Când am marcat golul cu numărul 25, mi-a spus în mai multe rânduri <<Te rog, aruncă şi ratează. Lăsaţi-ne să marcăm încă două goluri>>. I-am spus <<Cris, nu am mingea şi, chiar dacă ar fi la mine, nu aş face asta>>. Sunt sigură că dacă situaţia ar fi fost invers, nici ele nu ar fi făcut asta", a declarat Radicevic pentru reprezentacija.me.

Radicevic: "Româncele m-au deranjat puţin"

"Neagu a fost pregătită pentru acest turneu. Înaintea startului, româncele au intrat în hotel foarte hotărâte şi ne-au spus că se vor califica. Sincer, m-au deranjat puţin, întrucât au dat impresia că nu mai erau nevoite să joace cu noi. Inclusiv norvegiencele au avut acelaşi comportament. Şi-au căutat inclusiv o cameră în care să sărbătorească. Au arătat că nu ne-au respectat şi că nu ne-au luat în serios. Trebuie să respecţi toate naţionalele", a mai spus handbalista din Muntenegru. 

Naţionala României a mai participat de patru ori în istoria sa la Jocurile Olimpice, cu următoarele clasări: locul 4- în 1976, locul 7 - 2000, locul 7 - 2008, locul 9 - 2016.

Cristina Neagu, căpitanul naţionalei tricolore, a participat la ediţiile JO din 2008 şi 2016, iar acum a ratat şansa de a participa la ultima Olimpiadă din carieră, potrivit propriei declaraţii.

 

Afla mai multe despre: cristina neagujovanka radicevicechipa nationala de handbal a romanieiromania turneu preolimpiccristina neagu romania 

viewscnt
Articole similare