Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Ribery, suspendat trei etape după ce l-a bruscat pe unul dintre asistenţii meciului Fiorentina - Lazio. VIDEO cu gestul francezului

UPDATE | Ribery, suspendat trei etape după ce l-a bruscat pe unul dintre asistenţii meciului Fiorentina - Lazio. VIDEO cu gestul francezului

Serie A

Comentarii

Lazio s-a impus cu 2-1 la Firenze, dar fosta echipă a lui Adrian Mutu şi-a acuzat adversarii că au marcat golul victoriei după un fault nesancţionat al lui Jordan Lukaku asupra lui Riccardo Sottil.

UPDATE 19:20 Franck Ribery a fost suspendat trei etape după ce l-a împins pe unul dintre asistenţi, la finalul meciului cu Lazio. Francezul va rata astfel partidele pe care echipa viola le va juca în campionat cu Sassuolo, Parma şi Cagliari. Tot pentru proteste a fost sancţionat şi antrenorul Vincenzo Montella, care nu va putea sta pe banca Fiorentinei o etapă.

Franck Ribery a protestat vehement la adresa arbitrilor imediat după fluierul final. Furia francezului de 36 de ani s-a îndreptat către unul dintre tuşieri pe care l-a bruscat de două ori. Ribery a fost oprit de cei din staff, dar nu a scăpat nepedepsit. A primit cartonaş roşu la vestiare, iar cazul său va fi analizat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Italiene de Fotbal. 

Etapă intermediară în Serie A

Ştefan Radu a fost titular la Lazio şi a bifat al optulea meci din acest sezon de Serie A. Radu are un gol marcat, pe 29 septembrie, cu Genoa.
Lazio este pe locul 6 după 9 etape, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu. Lazio - Torino, miercuri, ora 22:00, Telekom Sport 4.

Afla mai multe despre: laziofiorentinariberyserie a 

viewscnt
Articole similare