Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | S-a ales antrenorul care o va conduce pe Man United până la finalul sezonului. Va fi ajutat de "mâna dreapta" a lui Alex Ferguson

UPDATE | S-a ales antrenorul care o va conduce pe Man United până la finalul sezonului. Va fi ajutat de "mâna dreapta" a lui Alex Ferguson
Comentarii

Manchester United discută cu tehnicianul Ole Gunnar Solskjaer despre posibilitatea ca fostul atacant norvegian să antreneze echipa de pe Old Trafford până la finalul sezonului, anunţă presă engleză.

UPDATE Englezii de la The Telegraph scriu că Ole Gunnar Solskjaer este foarte aproape de a fi numit antrenor interimar la Manchester United până la finalul sezonului. Aceeaşi sursă menţionează că el va fi ajutat de Mike Phelan, cel care i-a fost secund lui Sir Alex Ferguson o lungă perioadă de timp, dar care nu a fost păstrat în staff-ul tehnic odată ce scoţianul s-a retras, iar David Moyes a venit la echipă. 

Potrivit Daily Mirror, oficialii Diavililor îşi doresc un antrenor cu experienţă pentru restul acestui sezon, înainte de a numi un antrenor permament, vara viitoare. Iar Solskjaer, care a înscris 128 de goluri în zece sezoane pentru United, este prima variantă luată în calcul.

În prezent, Solskjaer o pregăteşte pe Molde, din ţara natală, dar şefii de pe Old Trafford au luat deja legătura cu el, marţi, în ziua în care l-au concediat pe Jose Mourinho.

Această posibilitate i-a luat prin surprindere pe fanii britanici, care au reacţionat la postarea publicaţiei engleze. "Fiţi serioşi" sau "faţa lui îmi aduce aminte de Mourinho" au fost doar două dintre comentarii.

Fostul internaţional norvegian şi-a început cariera de antrenor în 2008. La un an după ce s-a retras din activitatea de fotbalist, chiar de la Manchester United, lui Solskjaer i s-a dat pe mână echipa de rezerve a lui Manchester United, pe care a pregătit-o până în 2011.

Apoi, a semnat cu Molde, acolo unde a stat până în 2014, pentru ca în 2015 să revină la aceeaşi echipăm, după o scurtă experienţă de opt luni la Cardiff City.

Tehnicianul Jose Mourinho părăseşte Manchester United cu efect imediat, a anunţat clubul englez într-un comunicat. Venit în  2016, Mourinho a câştigat cu Manchester United Liga Europa, însă nu a reuşit să obţină titlul în Premier League. În acest sezon, după 17 etape, Manchester  United este pe locul 6 în clasament, la 19 puncte de liderul Liverpool.

Manchester United a mai anunţat că până la finalul finalul sezonului va fi numit un antrenor interimar, iar apoi se va proceda "la un proces îndelung pentru găsirea unui manager". În vârstă de 55 de ani, Mourinho a mai antrenat de-a lungul carierei FC Porto, Chelsea, Internazionale Milano sau Real Madrid.

Afla mai multe despre: mourinhounitedsolskjaer 

viewscnt
Articole similare