Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Şase ţări ar putea boicota Cupa Mondială din Rusia! Anunţul britanicilor

UPDATE | Şase ţări ar putea boicota Cupa Mondială din Rusia! Anunţul britanicilor

Cupa Mondială

Comentarii

UPDATE | Cotidianul Daily Mail anunţă că alte patru ţări ar putea boicota diplomatic Cupa Mondială din Rusia: Suedia, Danemarca, Australia şi Japonia. Totodată, preşedintele Poloniei a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere.

Islanda a anunţat, luni, un boicot diplomatic al Cupei Mondiale de fotbal, organizată între 14 iunie şi 15 iulie în Rusia, în semn de susţinere a Marii Britanii în cazul lui Serghei Skripal, informează AFP.

"Printre măsurile luate de Islanda, există o amânare o oricărui dialog bilateral la nivel înalt cu autorităţile ruse. În consecinţă, rsponsabilii islandezi nu vor fi prezenţi la Cupa Mondială din Rusia, din această vară", a anunţat Ministerul islandez al Afacerilor Externe, într-un comunicat în care cere autorităţilor ruse să ofere "răspunsuri clare" Marii Britanii.

  • Islanda este singura ţară membră NATO care nu are o armată propriu-zisă

Ambasadorul rus în Islanda a fost informat de această decizie în cursul zilei de luni.

La Cupa Mondială, Islanda se află în grupa D, alături de Argentina, Croaţia şi Nigeria.

Londra a acuzat Moscova că este ”vinovată” de otrăvirea fostului dublu agent rus Serghei Skripal şi a fiicei sale Iulia, pe 4 martie, la Salisbury, în sudul Angliei. Moscova respinge acuzaţiile.

Afla mai multe despre: islandamarea britanierusiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare