Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Scandal uriaş la Giurgiu. Un nume important de la Astra a fost dat afară! Primele reacţii

UPDATE | Scandal uriaş la Giurgiu. Un nume important de la Astra a fost dat afară! Primele reacţii

Astra Giurgiu

Comentarii

Atacantul Anthony Le Tallec, care se gândea să revină în Franţa, la US Orleans, echipă din liga a doua franceză, s-a întors la Astra, însă conducerea clubului din Liga 1 a luat radicală astăzi: l-a dat afară!

UPDATE "E foarte adevărat că avea un salariu foarte mare pentru ceea ce poate Astra să susţină în momentul de faţă. E o pierdere importantă pentru mine. Eu sunt genul de antrenor care preferă stabilitatea, nu am interese financiare. Aş vreau să rămân aici cel puţin până în vară. Mingea e în terenul conducerii" - a spus Edward Iordănescu. 

Motivul? Francezul avea un salariu prea mare pentru nivelul pe care l-a arătat în prima parte a sezonului. Le Tallec a evoluat în 24 de meciuri oficiale pentru Astra, marcând două goluri şi oferind trei assist-uri. Jucătorul în vârstă de 33 de ani are un salariu lunar de 9.000 EUR, care ar fi urmat să se mărească la 10.000 EUR începând cu acest an.

Această decizie, dar şi trimiterea lui Alexandru Ioniţă la echipa a doua l-au înfuriat pe Edward Iordănescu, care vrea să părăsească echipa. La reunirea de azi nu s-au prezentat nici Mrzljak şi Bejan, învoiţi. 

După 22 de etape, Astra se află pe locul 4 în Liga 1 Betano, cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: le tallecastraedi iordanescugiurgiu 

viewscnt
Articole similare