Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Stanciu a semnat oficial cu Sparta Praga. Avem primele imagini! Ce număr va purta

UPDATE | Stanciu a semnat oficial cu Sparta Praga. Avem primele imagini! Ce număr va purtagalerie foto
Comentarii

UPDATE | Nicolae Stanciu a semnat în mod oficial contractul cu Sparta Praga. Dacă la Anderlecht avea numărul 73, acum internaţionalul român va purta pe tricou un număr de veritabil playmaker, 10.

După o săptămână întreagă de discuţii, Nicolae Stanciu s-a înţeles cu Sparta Praga. Mijlocaşul va face vizita medicală, apoi va semna un contract pe trei sezoane şi jumătate cu echipa din Cehia.

UPDATE: Nicolae Stanciu a făcut vizita medicală şi urmează să semneze contractul cu Sparta Praga. Reamintim că internaţionalul român a devenit cel mai scump jucător din istoria campionatului Cehiei. În primă fază, Sparta îi va plăti lui Anderlecht 3,5 milioane de euro. Cu tot cu bonusuri, suma ar putea ajunge la 6 milioane de euro. De asemenea, Anderlecht a păstrat 15% dintr-un eventual transfer. Salariul lui Stanciu va fi de 1,1 milioane de euro pe sezon.

Cu tot cu salariul jucătorului, plus bonusurile obţinute în funcţie de performanţe, transferul mijlocaşului român o va costa pe Sparta Praga peste 9 milioane de euro. Astfel, Stanciu va deveni cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh.

Conform Dernierre Heure, Sparta Praga va achita 3,7 milioane de euro pentru transfer, plus bonusuri care pot duce suma totală la 6 milioane de euro. În plus, Anderlecht va păstra un procent de 15% dintr-un viitor transfer. Conform belgienilor, salariul lui Stanciu la Sparta Praga va fi de 1,1 milioane de euro pe sezon.

Mijlocaşul român a avut de ales dintre mai multe oferte. Pe lângă Al Hilal, Al Wahda, Sivasspor, Beşiktaş, Kasimpasa şi Bursaspor, printre echipele interesate de Stanciu s-a numărat şi fosta câştigătoarea Ligii Campionilor din 1997, Borussia Dortmund.

"Îmi doresc ca el să fie primul nostru transfer. Îl cunosc foarte bine şi am spus că e exact ce avem nevoie când am aflat că îl putem lua. Joacă pe două poziţii, marchează goluri, loveşte mingea foarte bine şi e extrem de muncitor. Ar fi primit cu braţele deschise", declara, săptămâna trecută, antrenorul Spartei Praga, Andrea Stramaccioni.

  • 53 de meciuri a strâns Stanciu în tricoul lui Anderlecht, din vara lui 2016 până în prezent, perioadă în care a marcat 9 goluri şi a oferit 10 pase decisive
  • la Sparta Praga, Nicolae Stanciu va fi coleg cu un alt român, Bogdan Vătăjelu
  • Anderlecht l-a luat pe Stanciu de la FCSB, în vara lui 2016, în schimbul sumei de 9.7 milioane de euro

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stanciusparta pragacehiaborussia dortmundal hilaal wahda 

viewscnt
Articole similare