Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Transfer important reuşit de OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. A adus un fost internaţional de tineret grec

UPDATE | Transfer important reuşit de OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. A adus un fost internaţional de tineret grecgalerie foto

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe l-a achiziţonat pe fundaşul stânga grec Panagiotis Deligiannidis (23 de ani), ultima dată la OFI Creta, în primă ligă din Grecia.

UPDATE | Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile fotbalistului grec Panagiotis Deligiannidis.

“Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu fundaşul Panagiotis Deligiannidis, în vârstă de 23 de ani. Jucătorul grec, care poate juca atât fundaş dreapta, cât şi fundaş stânga, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire”, se arată pe pagina de Facebook a Sepsi OSK.

Ultima oară la OFI Creta, Panagiotis Deligiannidis a mai evoluat la PAOK (Grecia) şi Michalovce (Slovacia), dar a jucat şi pentru naţionalele U17, U18, U19 şi U21 ale Greciei.

Ştirea iniţială

Panagiotis Deligiannidis a început fotbalul la Bebides 2000, însă a fost remarcat de PAOK Salonic şi transferat la vârstă de 16 ani. Debutul la seniori l-a avut tot la PAOK Salonic, pe 10 mai 2015, pe când avea doar 18 ani, într-un meci de campionat cu Panionios.

Sub comanda lui Răzvan Lucescu, Deligiannidis a bifat doar cinci meciuri, toate în Cupa Greciei, în sezonul 2017/2018, atunci când PAOK a şi cucerit trofeul. În ultimele două sezoane, acesta a evoluat la OFI Creta, adunând 15 meciuri, marcând trei goluri.

  • Panagiotis Deligiannidis a jucat pentru naţionalele U17, U18, U19 şi U21 ale Greciei, şi este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare