Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Un club din Serie A i-a cumpărat pe Ianis Hagi şi pe Tudor Băluţă. Câţi bani va primi Viitorul. Reacţia lui Gică Hagi

UPDATE | Un club din Serie A i-a cumpărat pe Ianis Hagi şi pe Tudor Băluţă. Câţi bani va primi Viitorul. Reacţia lui Gică Hagigalerie foto

Superliga

Comentarii

Gianluca Di Marzio, un jurnalist care lucrează pentru Sky Sports Italia, susţine că Genoa i-a transferat pe Ianis Hagi şi pe Tudor Băluţă. Cei doi ar urma să ajungă în Serie A la finalul acestui sezon. Genoa ar fi plătit 3 milioane de euro.

UPDATE | Viitorul Constanţa a negat informaţia venită din Italia.

FC Viitorul anunţă că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt în continuare jucătorii echipei constănţene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formaţiei Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menţionaţi, iar articolele apărute în presa sunt doar speculaţii

Jurnalistul italian susţine că Genoa i-a cumpărat în această iarnă pe doi dintre cei mai importanţi jucători ai Viitorului. Ianis Hagi şi Tudor Băluţă ar urma să joace la Viitorul până în vară, când ar urma să se alăture celor de la Genoa. În schimbul acestor transferuri, Genoa ar fi plătit 3 milioane de euro.

Ambii sunt componenţi ai naţionalei de tineret şi fanii lui Genoa vor avea ocazia să-i vadă şi la Campionatul European sub 19 ani, competiţie găzduită de Italia.

Pentru Ianis, acest transfer înseamnă revenirea în Serie A, acolo unde a mai jucat pentru Fiorentina. Fiul lui Gică Hagi a avut o apariţie pentru toscani, dar n-a reuşit să-l convingă pe antrenor să-l introducă în circuitul primei echipe. Ulterior, a fost răscumpărat de Viitorul cu două milioane de euro, dar Fiorentina a păstrat procent dintr-un eventual transfer.

Ianis Hagi a jucat în acest sezon în total în 21 de meciuri pentru Viitorul, timp în care a marcat 6 goluri şi a reuşit două assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 2,5 milioane de euro.

Tudor Băluţă a avut 19 apariţii, a marcat două goluri şi este cotat la 1,3 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: ianis hagigenoatudor baluta 

viewscnt
Articole similare