Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmăreşte Campionatul Mondial de fotbal pe Telekom Sport şi telekomsport.ro! Aici ai cel mai spectaculos modul pentru CM 2018

Urmăreşte Campionatul Mondial de fotbal pe Telekom Sport şi telekomsport.ro! Aici ai cel mai spectaculos modul pentru CM 2018galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

CM 2018 are acoperire completă pe www.telekomsport.ro şi posturile Telekom Sport. Trăieşte experienţa Campionatului Mondial de fotbal din Rusia pe site-ul nostru, cu informaţii la cald de la toate cele 64 de partide ale turneului final şi cu o categorie specială destinată CM 2018 în care ai toate detaliile care contează.

  • În fiecare seară, de la 23:00, pe Telekom Sport 1 ai rezumatele mecirilor zilei de la Campionatul Mondial, iar experţii Telekom Sport vă vor oferi cele mai interesante analize şi date statistice.
  • Mondialul din Rusia va fi disecat de echipa de experţi Telekom Sport în emisiunile dedicate, iar toate jurnalele zilei vor aduce informatii proaspete de la turneul final.

Modulul special dedicat Campionatului Mondial îţi oferă detalii complete despre cele 32 de echipe, dar şi despre jucătorii participanţi la festivalul fotbalului din Rusia şi cele opt grupe ale CM 2018.  Ai date statistice şi cotele la pariuri actualizate în timp real, totul pentru o experienţă cât mai plăcută.

În widgetul pregătit de TelekomSport.ro poţi urmări meciurile în timp real, cu informaţii actualizate instant.

Accesează acum categoria speciala dedicată Campionatului Mondial




Aici ai PROGRAM CM 2018 şi TELEVIZĂRI

REZULTATE CAMPIONATUL MONDIAL şi CLASAMENTELE GRUPELOR

Afla mai multe despre: campionatul mondialcupa mondialacm 2018telekomsport 

viewscnt
Articole similare