Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmaşul lui Gică Hagi la Galatasaray. Turcii îl vor pe starul român pentru a-l înlocui pe Belhanda. Detalii despre transfer

Urmaşul lui Gică Hagi la Galatasaray. Turcii îl vor pe starul român pentru a-l înlocui pe Belhanda. Detalii despre transfer
Comentarii

Presa din Turcia susţine că Galatasaray l-a găsit pe înlocuitorul lui Younès Belhanda, iar acesta ar urma să vină din România. Olimpiu Moruţan poate fi urmaşul lui Gică Hagi la echipa de tradiţie, iar jurnaliştii turci au oferit câteva detalii despre mutare.

FCSB poate realiza încă un transfer important. După ce Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma, pentru 11 milioane de euro, omul de afaceri primeşte semnale că poate da încă o lovitură, de această dată cu Olimpiu Moruaţan. Pentru mijlocaş a refuzat, deja, câteva oferte, dar cluburile importante continuă să-l monitorizeze. 

Turcii anunţă că Galatasaray l-a găsit pe urmaşul lui Gică Hagi

Publicaţia Milliyet anunţă că Galatasaray nu a renunţat la transferul lui Olimpiu Moruţan. La începutul sezonului, turcii au făcut o ofertă sub aşteptările lui Gigi Becali, care îşi doreşte în jur de 15 milioane de euro. 

După ce lui Fatih Terim i s-a prezentat un raport despre fotbalistul de creaţie român, antrenorul şi-a dat acordul pentru a se negocia cu FCSB. Iar acum Galatasaray are nevoie de un decar, după ce a rămas fără Younès Belhanda, plecat de la echipă în martie. 

"Galatasaray continuă munca în vederea sezonului următor şi a găsit un decar pe care-l căuta, după plecarea lui Belhanda", a scris sursa citată despre Olimpiu Moruţan. 

Jurnaliştii turci au continuat: "În afară de Galatasaray, Inter, Valencia, Porto şi Leverkusen îl urmăresc pe fotbalistul tânăr". 

Milliyet a amintit că Olimpiu Moruţan loveşte mingea cu piciorul stâng, are abilitatea de a crea pericol la mijlocul terenului şi vine din România, la fel ca Gică Hagi, cel care a scris istorie la Galatasaray. 

Agentul lui Olimpiu Moruţan, detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan

"Vă pot spune doar că discutăm cu două cluburi din Italia. Intermediarul de acolo, Federico Pastorello, discută cu două cluburi, dar nu vă pot dezvălui numele lor. În ultimele zile, a existat un interes mare pentru băiat şi din Spania, dar vom vedea ce se va întâmpla", a spus Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruţan, pentru fcinter1908.it.

  • 32 de meciuri, 6 goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Olimpiu Moruţan la FCSB, în acest sezon.

Afla mai multe despre: olimpiu morutangica hagiolimpiu morutan transfertransfer roman galatasaraygigi becaligigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare