Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmaşul lui Keşeru. Fotbalistul din Liga 1 pe care l-a lăudat atacantul lui Ludogoreţ! "Are şanse mari să termine golgheter"

Urmaşul lui Keşeru. Fotbalistul din Liga 1 pe care l-a lăudat atacantul lui Ludogoreţ! "Are şanse mari să termine golgheter"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul lui Ludogoreţ, Claudiu Keşeru, l-a lăudat pe jucătorul FCSB-ului, Florin Tănase, pentru aportul pe care-l aduce la echipa lui Gigi Becali.

Claudiu Keşeru, despre Florin Tănase: "E un jucător pentru colectiv"

Într-un interviu acordat Telekom Sport, atacantul României, Claudiu Keşeru, a vorbit despre fostul său coleg de la FCSB şi actual din echipa naţională, Florin Tănase. 

Fotbalistul de la FCSB e lider în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 24 de goluri, la şase goluri distanţă de Malele. "Apare foarte bine din linia a doua, din ce am observat. E un jucător combinativ, de fapt toată echipa Stelei (n.r. - FCSB-ului) e combinativă, de asta îşi şi creează atât de multe ocazii. Mă bucur pentru el că are şanse foarte mari să termine golgheter, mă bucur pentru el. Am jucat împreună. E un jucător pentru colectiv, care nu îşi menajează eforturile", a spus Keşeru, fostul golgheter de la FCSB. 

  • 28 de goluri a reuşit Keşeru în 48 de meciuri la FCSB.
  • 62 de goluri în 188 de partide sunt cifrele lui Tănase la FCSB. 

Keşeru, despre Ludogoreţ şi retragerea lui Cosmin Moţi

"Foarte ciudat când spui că mi-a fost adversar în urmă cu şapte ani. Au trecut. Nici nu am simţit când au trecut. E clar că echipa pierde un lider şi în momentul de faţă ducem lipsă. Ne ştiam cu ochii închişi. În momentul de faţă, majoritatea jucătorilor au un an sau doi la echipă. Şi când mă gândesc că în echipa de anul trecut era un singur jucător cu mai puţin de trei ani la echipă. Vă daţi seama ce omogenitate aveam. De asta în momentul de faţă e greu să ne găsim primul 11, e greu să ne legăm. 

Şi la mine, nu mai sunt jucătorul de acum trei ani, chiar dacă din punct de vedere fizic mă simt extraordinar şi muncesc pentru asta. Cosmin Moţi face parte dintre jucătorii emblematici ai clubului şi cu siguranţă în vestiar i se va simţi lipsa", a mai spus Claudiu Keşeru. 

 

 

Afla mai multe despre: claudiu keserufcsbflorin tanase 

viewscnt
Articole similare