Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea destinaţie a lui Nae Constantin? Echipa surpriză a fost anunţată! Care e condiţia pentru a ajunge antrenor

Următoarea destinaţie a lui Nae Constantin? Echipa surpriză a fost anunţată! Care e condiţia pentru a ajunge antrenor

Petrolul

Comentarii

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Nae Constantin, a vorbit deschis despre situaţia echipei prahovene, dar şi despre şansa pe care ar accepta-o de la o echipă din străinătate, dintr-un campionat bogat.

Nae Constantin i-ar spune "da" unei echipe din străinătate fără să stea pe gânduri. Care ar fi singura condiţie

Antrenorul cu care Petrolul Ploieşti a promovat în Superligă, Nae Constantin, a reuşit să ducă echipa departe de zona retrogradării, dar a fost şi protagonistul unei controverse cu Gabi Tamaş, fundaşul central care a părăsit, deja, echipa. 

La scurt timp, după ce a dezvăluit că ar accepta o ofertă de a fi secund la FC Baniyas, echipa din Emiratele Arabe Unite antrenată de Daniel Isăilă, Nae Constantin a dorit să facă o precizare, pentru a nu lăsa loc de interpretări. 

Nae Constantin nu este în pericol la Petrolul Ploieşti, cu care este pe locul al şaptelea în Superligă, cu şanse de calificare în play-off, iar în cazul în care ar fi liber de contract ar accepta pe loc să facă parte din staff-ul lui Daniel Isăilă, cu care a mai colaborat în străinătate tot în zona Golfului, la Al-Hazem. 

”Nu e vorba de părăsit Petrolul, în momentul în care n-aş mai fi la Petrolul. Ziceam dacă n-aş avea echipă şi aş fi acasă”, a dorit să transmită Nae Constantin, pentru Observatorul Prahovean. 

Iniţial, la Ploieşti TV, antrenorul Petrolului Ploieşti s-a plâns de condiţiile de pregătire şi de dificultăţile financiare, dar a făcut şi o paralelă între câştigurile sale ca antrenor principal la Petrolul Ploieşti şi antrenorul cu portarii de la Sepsi. 

”Eu nu m-am plâns niciodată. Contractul meu este semnat acum un an şi jumătate. Nu l-am citit niciodată. Cred că dacă ar vrea să mă dea afară o poate face în secunda a doua, pentru că nu am clauze, nu există aşa ceva. Antrenorul de portari de la Sepsi câştigă aceiaşi bani pe care îi câştigă antrenorul principal de la Petrolul. Ca să facem o diferenţă între ce e Sepsi în momentul ăsta şi ce e Petrolul. Toată lumea e supărată la noi", a spus tehnicianul. 

Întrebat ”dacă ar fi să pleci undeva, să antrenezi în altă parte, o veni poate şi momentul ăla, unde ţi-ar plăcea?”, Nae Constantin a răspuns:

”În secunda asta, dacă m-ar oferta Isăilă să fiu secund, aş pleca să fiu secund. Aici, în România, în nebunia asta, e greu. V-am zis, poate la alte cluburi e uşor”, recunoştea antrenorul Petrolului Ploieşti. 

Afla mai multe despre: nae constantinantrenor nae constantinpetrolul ploiestinae constantin gabi tamas 

viewscnt
Articole similare