Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea destinaţie pentru Lionel Messi este stabilită: ”Sunt optimist că va juca în tricoul nostru”

Următoarea destinaţie pentru Lionel Messi este stabilită: ”Sunt optimist că va juca în tricoul nostru”

Lionel Messi

Comentarii

Jorge Mas, proprietar al Inter Miami alături de David Beckham, a discutat despre ţinta principală de transfer a echipei, Lionel Messi.

Viitorul lui Lionel Messi este în continuare în dubiu, dar este, clar, mult mai probabil că acesta va rămâne pe Camp Nou faţă de anul trecut. Atunci, dezamăgit de club şi umilit după eşecul 8-2 cu Bayern, talismanul Barcelonei anunţa că vrea să plece.

Însă, acestuia nu i s-a permis să părăsească clubul, iar, odată cu schimbarea conducerii, argentinianul pare dispus să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia ”blaugrana”. Însă, propunerea pe care ar dori-o Messi este una valabilă pe doar doi ani, pentru a îi permite să facă o ultimă mutare.

Următoarea destinaţie pentru Lionel Messi este stabilită

Conform spuselor tatălui său, dar şi faptului că acesta a cumpărat o casă în Miami, Messi ar dori să îşi încheie cariera la Inter Miami, echipa patronată de Jorge Mas şi David Beckham. Aparent, argentinianul ar urma să mai petreacă doi ani la Barcelona, ca apoi să petreacă ultimii doi ani din carieră în America.

Jorge Mas s-a arătat chiar încrezător că poate securiza serviciile decarului Barcelonei, pe care îl vede transferul perfect pentru clubul său.

”David (n.r. Beckham) şi cu mine am lucrat din răsputeri- avem aspiraţia de a aduce cei mai buni jucători aici, iar Leo Messi e un telent generaţional, poate chiar cel mai bun jucător din toate timpurile.

Sunt optimist că Messi va juca în tricoul lui Inter Miami pentru că sunt de părere că va completa legenda celui mai bun jucător din generaţia noastră şi va duce la capăt ambiţiile proprietarilor lui Inter Miami de a construi o echipă de talie mondială”, a declarat Jorge Mas, pentru Miami Herald.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miamifc barcelonaviitor messitransfer messi 

viewscnt
Articole similare