Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea echipă a lui Haaland a fost anunţată! Clubul la care îl vinde Borussia Dortmund. Cât se face mutarea

Următoarea echipă a lui Haaland a fost anunţată! Clubul la care îl vinde Borussia Dortmund. Cât se face mutarea
Comentarii

Erling Haaland (20 de ani) e unul dintre talentele la care căutare în fotbalul european, iar cluburile mari fac "coadă" la "uşa" Borussiei Dortmund pentru transferul super atacantului norvegnia. Bild anunţă că echipa favorită să-l transfere, atunci când Dortmund va fi gata să se despartă de Haaland, e Manchester City.

Pe urmele tatălui. Erling Haaland, aproape de Manchester City!

"Răsărit" din curtea celor de la RB Salzburg, club cunoscut ca şlefuitor de talente, Erling Haaland a luat pe sus lumea fotbalului cu cifrele sale de excepţie la o vârstă fragedă. Atacantul norvegian are doar 20 de ani, dar a demonstrat că este o "maşinărie" de goluri şi a atras privirile multor cluburi importante din Europa. Se pare că există şi o favorită la transferul lui Haaland, potrivit nemţilor de la Bild.

Sursa citată scrie că Manchester City e favorită să-l transfere pe Erling Haaland atunci când Borussia Dortmund va hotărî să se despartă de atacantul din Norvegia. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în vara lui 2022, atunci când va intrat în vigoare clauza de reziliere de 75 de milioane de euro pe care o are Haaland în contractul cu formaţia de pe Signal Iduna Park.

Dacă transferul lui Haaland la City s-ar perfecta, fotbalistul norvegian al călca pe urmele tatălui, Alf Inge Haaland, care a jucat pentru "Cetăţeni" între 1997 şi 2000. Doar că lui Manchester City nu-i va fi uşor să-l transfere pe Haaland Jr., care e dorit şi de cluburi precum Bayern, Chelsea sau FC Barcelona, toate în căutarea unui atacant central prolific de tipul său.

Erling Haaland a marcat 27 de goluri şi a livrat opt pase de gol în 27 de meciuri jucate cu Borussia Dortmund în toate competiţiile acestui sezon.

  • 110 milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransfermanchester cityborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare