Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea echipă din cariera lui Constantin Budescu, dezvăluită! Revenire de senzaţie: "Iubeşte clubul. Va veni!"

Următoarea echipă din cariera lui Constantin Budescu, dezvăluită! Revenire de senzaţie: "Iubeşte clubul. Va veni!"

Petrolul

Comentarii

Valeriu Răchită îi face pe fanii Petrolului Ploieşti să viseze. Fostul jucător şi antrenor al Petrolului e de părere că fotbalistul Astrei, Constantin Budescu, va alege să se transfere la echipa din Liga 2, în viitor.

Constantin Budescu poate reveni la Petrolul

Unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români în activitate s-ar putea reîntoarce la prima sa echipă pentru care a evoluat în Ploieşti. Răchită a păstrat o relaţie bună cu Budescu şi a dezvăluit că, la un moment dat, se poate întoarce la Petrolul:

„Cu Budescu vorbesc tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal ştie, a dat pasă de gol. Budescu va veni la Petrolul. Cândva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. E un jucător care iubeşte clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine? Deşi, dacă îţi arăt nişte mesaje, tati-tata. Budescu va veni!”, a declarat Răchită pentru Ploieşti TV.

Răchită a mai povestit şi cum a pus ochii pe Constantin Budescu: „Atunci când avea 16 ani, în 2006, m-am dus să-l văd la un meci de copii şi juniori la Vega şi mi-a sărit în ochi un copil. Zic <<Când mai au copiii meci? Vreau să merg şi săptămâna viitoare>>. Când l-am văzut, la fel, era trei clase peste ei. Zic <<Să vină de luni la antrenamente…Păi, are doar 16 ani! Şi ce dacă are doar atât? Să vină la antrenamente>>. La 16 ani şi câteva luni l-am băgat pe Budescu la meciul cu Otopeni. L-am debutat în Liga 1”, a mai spus Valeriu Răchită.

Constantin Budescu a crescut la Petrolul, dar a jucat doar în cinci meciuri pentru echipă, timp în care a marcat de trei ori. 

În 2011, mijlocaşul a făcut pasul la Astra, apoi s-a mai transferat la Dalian Professional, FCSB şi Al Shabab. 

Afla mai multe despre: constantin budescuastrapetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare