Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul transfer galactic, ca şi confirmat. Real Madrid s-a înţeles pentru 55 de milioane de euro cu un fotbalist de la Ajax

Următorul transfer galactic, ca şi confirmat. Real Madrid s-a înţeles pentru 55 de milioane de euro cu un fotbalist de la Ajax

Real Madrid

Comentarii

Doar câteva formalităţi îl mai despart pe Donny Van de Beek de Real Madrid. Conform site-ului marca.com, olandezul lui Ajax în vârstă de 22 de ani va ajunge în luna iunie pe Santiago Bernabeu în schimbul a 55 de milioane de euro.

Din sursele Marca, transferul lui Van de Beek la Real Madrid e aproape gata încă din 2019, atunci când cei de la Ajax ar fi acceptat suma de 55 de milioane de euro în schimbul jucătorului. „Galacticii” şi-l doresc pe mijlocaşul olandez încă de la finalul sezonului trecut, dar se pare că abia acum vor reuşi să îl ia.

Cu nouă selecţii la prima reprezentativă, Van de Beek ar urma să semneze acum cu Real Madrid, dar să se alăture din luna iunie lotului condus de Zinedine Zidane. Playmakerul lui Ajax i-a impresionat pe şefii galacticilor în ediţia trecută a Ligii Campionilor, atunci când „lăncierii” au trecut de „galactici” în dubla din optimi.

Prin urmare, doar o semnătură îl mai desparte pe Donny Van de Beek de transferul la Real Madrid, atât el, cât şi Ajax, refuzând oferte de la alţi doi granzi ai Europei, Manchester United şi Tottenham, pentru a juca la cel mai galonat club de fotbal din istorie.

  • 55 de milioane de euro este cota lui Donny Van de Beek pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridvan de beekajax 

viewscnt
Articole similare