Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul TUN de MILIOANE. Gică Hagi în culmea fericirii! Face cel mai bun sezon al carierei şi e dorit în La Liga şi Serie A

Următorul TUN de MILIOANE. Gică Hagi în culmea fericirii! Face cel mai bun sezon al carierei şi e dorit în La Liga şi Serie Agalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Rivaldinho traversează cel mai bun moment al carierei sale. Fiul marelui Rivaldo şi-a găsit locul la Viitorul Constanţa.

La 24 de ani,Rivaldinho traversează in acest moment cea mai bună perioadă a carierei sale. Atacantul născut la Sao Paolo este cotat la 800 de mii de euro, dar cota sa poate exploda în orice moment.

De când a ajuns sub comanda lui Hagi la Viitorul Constanţa, Rivaldinho a marcat 9 goluri. Pe scurt, în 22 de meciuri, brazilianul a punctat mai mult decât a făcut-o la orice alt club din cariera sa, inclusiv la Dinamo. Pentru bucureşteni, brazilianul jucase 40 de meciuri şi marcase de doar 6 ori.

Mai mult, în sezonul 2019/2020, Rivaldinho a maract de 5 ori şi a oferit 4 pase decisive în 584 de minute distribuite în 7 meciuri. Este cea mai bună medie a carierei sale care mai numără experienţe la Mogi Mirim, Levski, Boavista sau Paysandu.

Cotidianul AS: cluburi din Italia şi Spania sunt interesate de Rivaldinho de la Viitorul Constanţa

Spaniolii îi prevăt o ascensiune fuliminantă în carieră lui Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, cel pare că şi-a regăsit pofta de joc sub îndrumarea lui Gică Hagi. Brazilianul a mai jucat la Viitorul în perioada ianuarie-iulie 2019, împrumutat de la Levski Sofia, acolo unde nu se adaptase. Nu şi-a mai prelungit contractul cu bulgarii, iar Hagi a profitat de moment şi l-a adus liber de contract. Şi nu s-a îndoit de calităţile sale.

Publicaţia AS a anunţat că mai multe cluburi din Italia, în special Serie A, se află cu ochii pe Rivaldinho. Mutarea s-ar putea face în virutatea bunei colaborări pe care fotbalul românesc o are cu cel italian. Mai mulţi jucători s-au transferat pe axa România-Italia, de ambele părţi. De asemenea, mai multe cluburi din Spania îl monitorizează pe Rivaldinho, însă nu este nimic concludent la această oră, anunţă AS.

Top 5 jucători vânduţi de Viitorul Constanţa

  • 1. Răzvan Marin la Standard Liege pentru 4.8 milioane
  • 2. Ianis Hagi la Genk pentru 4 milioane
  • 3. Tudor Băluţă la Brighton pentru 2.9 milioane
  • 4. Florinel Coman la FCSB pentru 2.65 milioane
  • 5. Cristian Manea la Apollon Limasson 2.5 milioane

Afla mai multe despre: rivaldinhoviitorul constanţagică hagi 

viewscnt
Articole similare