Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul tun în Liga 1: ”Cred că săptămâna viitoare pleacă şi el” Lovitura pe care o pregăteşte clubul din prima ligă

Următorul tun în Liga 1: ”Cred că săptămâna viitoare pleacă şi el” Lovitura pe care o pregăteşte clubul din prima ligă

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a anunţat că FC Botoşani s-ar putea despărţi în perioada următoare şi de Hamidou Keyta, cel mai bun marcator al echipei sale.

”Keyta ar putea fi următorul care pleacă săptămâna viitoare. E vorba de un club din străinătate. Avem o ofertă clară pentru el, acum rămâne să se înţeleagă la preţ. El a venit setat să joace cât mai bine, de a se pune pe picioare şi a plecat. Dacă noi ne opunem, ei nu-şi mai găsesc locul la noi. De-asta nici nu e opunem, pentru că pierdem şi noi” a mărturisit Marius Croitoru, în exclusivitate pentru Sport Report, de la Telekom Sport.

Chiar dacă Hamidou Keyta va pleca, Marius Croitoru nu se teme că nu-i va găsi înlocuitor: ”Şi ce dacă încep meciurile? Jucători nu sunt? Dacă stai pe canapea sigur nu îţi vin. Trebuie să-i cauţi, să-i găseşti şi să le dezvolţi calităţile” a mai spus Croitoru.

Hamidou Keyta (26 de ani) a crescut la juniorii lui Auxerre şi a mai jucat înainte să vină în România la Le Havre, Telissac, Saint-Etienne şi Chambly. În România a fost adus de Dunărea Călăraşi, iar înainte de FC Botoşani a mai jucat pentru Viitorul Constanţa.

”Dacă nu îl vindeam pe Dugandzic, nu puteam să facem loc unui jucător ca el. Aceasta este politica noastră” a mai spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitorufc botoşanihamidou keyta 

viewscnt
Articole similare