Experiențe împreună.
You are here:

Urmează anunţul oficial. CFR Cluj i-a furat încă o vedetă FCSB-ului. Gigi Becali rămâne cu problema. "Nu vreau să vorbesc acum"

Urmează anunţul oficial. CFR Cluj i-a furat încă o vedetă FCSB-ului. Gigi Becali rămâne cu problema. "Nu vreau să vorbesc acum"

FCSB

Comentarii

Lupta dintre CFR Cluj şi FCSB se duce şi pe piaţa transferurilor. Un nou episod între cele două a avut loc pe finalul acestui sezon, iar campioana României a avut câştig de cauză. Finanţatorul Gigi Becali rămâne cu o problemă în echipă, în timp ce Mihai Stoica a susţinut că nu doreşte să detalieze, pentru moment.

De-a lungul ultimilor ani, CFR Cluj a reuşit să devină o atracţie pentru fotbalişti, după ce a scăpat de insolvenţă. Cele trei titluri cucerite şi meciurile europene i-au convins pe jucători să aleagă Ardealul, în loc de FCSB. Burcă, Bălgrădean, Butean, Debeljuh, Paşcanu sau Cestor sunt pe această listă, iar ultimul intrat e Rachid Bouhenna. 

Reacţie dinspre FCSB despre transferul lui Bouhenna la CFR Cluj: "Am încercat"

Despre transferul lui Rachid Bouhenna, unul care a stârnit controverse la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă de care algerianul s-a despărţit oficial, s-a interesat şi FCSB. 

A recunoscut-o în premieră managerul general de la FCSB, Mihai Stoica. Într-un live făcut cu suporterii echipei, MM a fost întrebat despre Rachid Bouhenna. Oficialul a ales să răspundă, dar nu a detaliat: "Am încercat cu Bouhenna, nu vreau să vorbesc acum, vorbesc într-o ediţie următoare", a declarat acesta. 

Tot în intervenţia sa, MM a avut un moment de sinceritate din relaţia sa cu Gigi Becali. În plus, a fost apostrofat de câţiva suporteri: "Nu, nu am libertatea de a face transferuri. Nu-mi dau demisia, nu am distrus echipa", a mai spus managerul general. 

Dacă l-ar fi transferat pe Rachid Bouhenna, FCSB ar fi bifat un punct de pe lista dorinţelor. Finanţatorul FCSB a admis că vrea un fundaş central, un atacant, dar şi alţi doi jucători, pentru noul sezon. 

În acest moment, Toni Petrea are apt în lot un singur fundaş central, pe Iulian Cristea. Andrei Miron e accidentat, iar antrenor va improviza pe finalul sezonului. 

Lipseşte doar anunţul oficial din partea lui CFR Cluj despre Rachid Bouhenna

Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 a plecat de la Sepsi şi a recunoscut că a semnat cu CFR Cluj. Totuşi, campioana României a fost avertizată de secundul naţionalei României, Nicolae Dică. 

Fostul antrenor de la FCSB a declarat, pentru Telekom Sport, că nu l-ar mai fi transferat pe Rachid Bouhenna, dacă s-ar fi dovedit că fundaşul a luat cartonaş roşu intenţionat la meciul direct cu CFR Cluj, acuzaţie lansată dinspre Sepsi. 

 

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...